Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Samsung Display για να ξεκινήσει επενδύσεις στην πρώτη γραμμή παραγωγής OLED 8,6 γενιάς στον κόσμο

Samsung Display για να ξεκινήσει επενδύσεις στην πρώτη γραμμή παραγωγής OLED 8,6 γενιάς στον κόσμο

Η οθόνη της Samsung θα αρχίσει να επενδύει στην πρώτη γραμμή παραγωγής του παγκοσμίως 8,6 γενιάς οργανικής εκπομπής φωτός (OLED).

Στις 10, η Samsung Display ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε την τελετή εισαγωγής του εξοπλισμού A6 στο 8ο στο εργοστάσιο ASAN στο Chungcheongnam-do, δηλώνοντας την πλήρη εκκίνηση της γραμμής παραγωγής OLED 8.6.

Η γραμμή παραγωγής A6 είναι μια γραμμή παραγωγής OLED 8,6 γενιάς, που δημιουργήθηκε από την οθόνη Samsung μετατρέποντας την υπάρχουσα γραμμή παραγωγής L8.Αυτή θα είναι η έκτη γραμμή παραγωγής OLED της Samsung και, μετά την ολοκλήρωση, θα γίνει η γραμμή παραγωγής OLED της υψηλότερης γενιάς στον κόσμο.

Η οθόνη Samsung ολοκλήρωσε πρόσφατα την κατασκευή του καθαρού χώρου για τη νέα γραμμή παραγωγής και εισήγαγε εξοπλισμό εναπόθεσης που απαιτείται για τη μετατροπή των οργανικών υλικών OLED σε εικονοστοιχεία οθόνης.Ξεκινώντας από αυτό, η Samsung σχεδιάζει να εγκαταστήσει τις κύριες εγκαταστάσεις εντός του τρέχοντος έτους και να ξεκινήσει την πλήρη μαζική παραγωγή το 2026.

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η Samsung Display ανακοίνωσε το σχέδιό της να επενδύσει 4,1 τρισεκατομμύρια κορεατικά κέρδη στο πεδίο IT OLED μέχρι το 2026, με στόχο τη δημιουργία μιας γραμμής παραγωγής με ετήσια χωρητικότητα 10 εκατομμυρίων φορητών πάνελ.

Η Samsung Display έγινε η πρώτη εταιρεία της βιομηχανίας για να την εμπορευματοποιήσει το OLED το 2019. Μόλις πέρυσι, συνεργάστηκε με 17 μάρκες φορητού υπολογιστή παγκοσμίως, ξεκινώντας περισσότερους από 50 τύπους φορητών υπολογιστών με οθόνες OLED.

Ο Choi Joo-Seon, Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung Display, δήλωσε: "Η Samsung Display προετοιμάζεται για ένα σημαντικό μετασχηματισμό στην αγορά πληροφορικής μετά την αγορά κινητής τηλεφωνίας, με βάση την τεχνολογία OLED που έχουμε συσσωρευτεί μακροπρόθεσμα".

Πρόσθεσε: "Με βάση ένα σύστημα σταθερής συνεργασίας με παγκόσμιους εταίρους, θα εστιάσουμε τις δυνατότητες των στελεχών και των υπαλλήλων μας να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραχθούν μαζικά την OLED 8,6 γενιάς".

Καθώς οι κατασκευαστές των επιτροπών ανέφεραν πρόσφατα μια ανάκαμψη των ποσοστών αξιοποίησης της παραγωγικής ικανότητας, οι αναλυτές της βιομηχανίας πιστεύουν ότι παρά την μηνιαία αύξηση των τιμών για τους τηλεοπτικούς πίνακες από τα μέσα του περασμένου έτους, οι κατασκευαστές των επιτροπών εξακολουθούν να υπέστη ζημίες πέρυσι λόγω των χαμηλών ποσοστών αξιοποίησης.Η πρόσφατη σημαντική ανάκτηση των ποσοστών αξιοποίησης έδωσε στους κατασκευαστές των επιτροπών ελπίζουν ότι μετατρέπουν τις απώλειες σε κέρδη.