Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι κάρτες γραφικών RTX 50 της NVIDIA για να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία 3nm της TSMC

Οι κάρτες γραφικών RTX 50 της NVIDIA για να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία 3nm της TSMC

Πρόσφατα, σύμφωνα με μηνύματα από διάφορες διαδικτυακές κοινότητες που επικεντρώνονται στις κάρτες γραφικών, η NVIDIA πηγαίνει όλα για να αναπτύξει τη νέα γενιά καρτών γραφικών RTX 50, με το RTX 5090 να δείχνει σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι το RTX 5090 θα είναι 60-70% ταχύτερο από το RTX 4090. Το RTX 5090 θα χρησιμοποιήσει την επερχόμενη αρχιτεκτονική Blackwell και αναμένεται να χτυπήσει την αγορά μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, οι GPUs της σειράς GB200 που χρησιμοποιούνται στη σειρά RTX 50 θα κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία επεξεργασίας 3NM της TSMC.

Από τις τελευταίες λεπτομέρειες που διαρρέουν, η ναυαρχίδα GB202 Codenamed RTX 5090 θα δει αύξηση 50% των πυρήνων, συνολικού 24.576.Αυτό είναι περισσότερο από οκτώ φορές ο αριθμός των πυρήνων στο RTX 2080 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική Turing.

Επιπλέον, το εύρος ζώνης μνήμης της κάρτας ναυαρχίδας νέας γενιάς θα δει επίσης αύξηση κατά 52% χρησιμοποιώντας τη μνήμη GDDR7 32GBPS, ξεπερνώντας το τρέχον GDDR6X του RTX 4090.

Η ταχύτητα του ρολογιού αναμένεται να αυξηθεί κατά 15%, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις.Αυτό θα ενισχύσει τη συχνότητα του RTX 5090 σε 2,9GHz, που υπερβαίνει εύκολα το 3GHz σε φόρτους εργασίας τυχερών παιχνιδιών, ενώ το RTX 4090 κορυφώνεται στα 2,52GHz.