Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η μηδενισμός του εξοπλισμού της Huawei είναι αδύνατη! Η βρετανική Συντηρητική τροπολογία απορρίφθηκε

Η μηδενισμός του εξοπλισμού της Huawei είναι αδύνατη! Η βρετανική Συντηρητική τροπολογία απορρίφθηκε

Σύμφωνα με τον Guardian, η τροπολογία που προτάθηκε πρόσφατα από τους Βρετανούς βουλευτές του Συντηρητικού για την "πλήρη κατάργηση της τεχνολογίας Huawei από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μέχρι το τέλος του 2022" έχει απορριφθεί. Ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας Ben Wallace επεσήμανε ότι ο στόχος της Βρετανίας είναι να μειώσει το μερίδιο της Huawei κάτω από το προτεινόμενο 35% χωρίς να δεσμευτεί στο μηδέν κατόπιν αιτήματος του Συντηρητικού Κόμματος.

Αν και το βρετανικό δίκτυο έχει υιοθετήσει τον εξοπλισμό της Huawei από το 2003, το Βρετανικό Συντηρητικό Κόμμα εξακολουθεί να ελπίζει να εξαλείψει πλήρως τη συμμετοχή της Huawei. Πρόσφατα, οκτώ συντηρητικοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων τέσσερις πρώην υπουργοί υπουργών στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρότειναν μια τροπολογία καλώντας τη βρετανική κυβέρνηση να καταργήσει πλήρως την τεχνολογία Huawei από το βρετανικό κινητό δίκτυο μέχρι το τέλος του 2022.

Οι Insiders επισημαίνουν ότι η τροποποίηση είναι το πρώτο βήμα για το κίνημα "αντάρτικων", το οποίο στοχεύει να παροτρύνει τον βρετανό πρωθυπουργό να επανεξετάσει την απόφαση να επιτρέψει στην Huawei να συμμετάσχει στην κατασκευή δικτύων 5G. Ταυτόχρονα, ο Λευκός Οίκος υφίσταται συνεχή πίεση να αντιταχθεί έντονα στην ανάπτυξη του εξοπλισμού της Huawei από τα βρετανικά δίκτυα.

Η έκθεση αναφέρει ότι δεν είναι σαφές εάν οι βουλευτές του Συντηρητικού μπορούν να εξασφαλίσουν τις 44 ψήφους που απαιτούνται για να απειλήσουν τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Ωστόσο, ορισμένοι Συντηρητικοί ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσαν να απειλήσουν την κυβέρνηση αν όλοι οι Συντηρητικοί υποστηρίζουν την τροπολογία. Ωστόσο, μια συντηρητική πηγή αποκάλυψε επίσης ότι η πραγματική δυσαρέσκεια του Συντηρητικού Κόμματος με μόλις 30 άτομα δεν αρκεί για να αποτύχει η κυβέρνηση.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η τροπολογία αυτή επισυνάπτεται σε ένα σκοτεινό νομοσχέδιο για την τεχνολογία, τον νόμο περί τηλεπικοινωνιακής υποδομής. Ακόμη και αν εγκριθεί, η τροπολογία είναι απίθανο να τεθεί σε ισχύ επειδή ο προτεινόμενος νόμος θα εφαρμοζόταν μόνο εάν ο ιδιοκτήτης μισθώσεως "δεν ανταποκρίνεται" στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Την ίδια στιγμή, όταν ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Ben Wallace συναντήθηκε με τον υπουργό άμυνας των ΗΠΑ Mark Esper την Πέμπτη σχετικά με το σχέδιο 5G του Ηνωμένου Βασιλείου, η Huawei θα περιοριστεί στην παροχή βασικών τεχνολογιών στο βρετανικό δίκτυο. Οι υπουργοί σκοπεύουν να μειώσουν το μερίδιο της Huawei (αγορά 5G) κάτω από το προτεινόμενο 35% χωρίς να δεσμευτούν στο μηδέν κατόπιν αιτήματος του Συντηρητικού Κόμματος.

Την ίδια στιγμή, ο Ben Wallace επεσήμανε επίσης ότι η βρετανική πολιτική είναι "απαγόρευση, περιορισμός και μείωση".