Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Xilinx: Θα εργαστούμε σκληρά για να υποβάλουμε αίτηση για άδεια προμήθειας της Huawei

Xilinx: Θα εργαστούμε σκληρά για να υποβάλουμε αίτηση για άδεια προμήθειας της Huawei

Από τις 14 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, το συνέδριο εικονικής τεχνολογίας 2020 της Deutsche Bank 2020 (συνέδριο εικονικής τεχνολογίας Deutsche Bank 2020) πραγματοποιήθηκε με τη μορφή διαδικτυακού βίντεο. Το Xilinx CFO Brice Hill κλήθηκε να παρευρεθεί.

Ο οικοδεσπότης της συνάντησης, ο αναλυτής ασφαλείας της Deutsche Bank Ross Seymore ρώτησε: Μετά τις 14 Σεπτεμβρίου, θα τεθούν σε ισχύ οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της προμήθειας chip της Huawei. Πώς θα ανταποκριθεί η Xilinx σε αυτήν την κατάσταση και θα πάρει την απαγόρευση του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ. Η άδεια παραμένει αισιόδοξη;

Ο Brice Hill απάντησε: Πριν συμπεριληφθεί η Huawei στη λίστα οντοτήτων, η Huawei ήταν σημαντικός πελάτης της Xilinx. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Huawei συμπεριλήφθηκε στη λίστα οντοτήτων από το Υπουργείο Εμπορίου, έχει γίνει ένας μικρός πελάτης της Xilinx. Ο όγκος συναλλαγών θα μειωθεί σε λίγα εκατομμύρια δολάρια ανά τρίμηνο. Ωστόσο, η Xilinx εξακολουθεί να παρέχει στην Huawei ορισμένα προϊόντα που δεν χρειάζονται άδεια.

Ωστόσο, μετά τις 14 Σεπτεμβρίου, σχεδόν όλες οι προμήθειες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια και ο όγκος συναλλαγών μπορεί να επιστρέψει στο μηδέν.

Προσπαθούμε να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα σε συνεννόηση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, διατηρούμε μια καλή σχέση με τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Θα μελετήσουμε προσεκτικά διάφορους κανόνες και κανονισμούς για να δούμε αν μπορούμε να αποκτήσουμε άδεια προμήθειας.

Αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε μακροπρόθεσμα. Όταν δεν λάβουμε την εντολή από το Υπουργείο Εμπορίου, η Huawei και ορισμένοι άλλοι πελάτες στην Κίνα θα βρουν εναλλακτικές πηγές εφοδιασμού. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το εύρος των πελατών μας όταν οι πελάτες μας υποφέρουν από διάφορα προβλήματα. Όταν υπάρχει αλλαγή, υπάρχουν πάντα διάφορα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να υποβάλουμε αίτηση για άδεια.