Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Το προηγμένο τρίτο τρίμηνο αύξησης εσόδων του κόσμου κατά 3%, συντηρητικές προοπτικές για το τέταρτο τρίμηνο

Το προηγμένο τρίτο τρίμηνο αύξησης εσόδων του κόσμου κατά 3%, συντηρητικές προοπτικές για το τέταρτο τρίμηνο

Σύμφωνα με το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα (31), ο κόσμος προχώρησε σε χρηματοοικονομικό συνέδριο, ανακοίνωσε η έκθεση κερδών τρίτου τριμήνου. Η οικονομική έκθεση δείχνει ότι οι προηγμένες λειτουργίες του τρίτου τριμήνου στον κόσμο ήταν σταθερές, με έσοδα περίπου 7,127 δισεκατομμύρια δολάρια Ταϊβάν (το ίδιο κάτω), αύξηση 3% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο και η απόδοση ήταν σύμφωνη με τις προσδοκίες.

Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση, επωφελούμενοι από την αύξηση των επιδόσεων τσιπ διαχείρισης ενέργειας, η απόδοση των μικρών ενοτήτων οδηγών πάνελ αυξήθηκε κατά 65%, μειώνοντας τον αντίκτυπο της μείωσης της απόδοσης των ICs οδηγού μεγάλου πίνακα. Τα προηγμένα καθαρά κέρδη μετά από φόρους του κόσμου ήταν 1.496 δισεκατομμύρια γιουάν, μια μικρή αύξηση από το δεύτερο τρίμηνο. %.

Για το τέταρτο τρίμηνο, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου δήλωσε ότι λόγω του υψηλού επιπέδου απογραφής στην αλυσίδα εφοδιασμού η εταιρεία θεώρησε συντηρητικά το τέταρτο τρίμηνο και εκτιμά ότι τα έσοδα του τέταρτου τριμήνου κυμαίνονταν από 6,8 έως 7,2 δισεκατομμύρια γιουάν, τέταρτο. Θα κυμαίνεται μεταξύ 1% και 5%.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ανέφερε ότι η δυναμική ανάπτυξης κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους βασίζεται κυρίως στα τσιπ διαχείρισης ενέργειας. Υπολογίζεται ότι το διψήφιο ποσοστό θα αυξηθεί κάθε χρόνο. Τα ICs μεγάλου και μικρού μεγέθους του οδηγού θα είναι πιο αδύναμα λόγω του αφομοιωμένου αποθέματος από τους πελάτες και της προσαρμογής της παραγωγικής ικανότητας της εταιρείας.