Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Παγκόσμια πρεμιέρα! Broadcom Wi-Fi 6E κινητό τηλέφωνο chip: ταχύτητα διπλασιάζεται πάνω από 2Gbps

Παγκόσμια πρεμιέρα! Broadcom Wi-Fi 6E κινητό τηλέφωνο chip: ταχύτητα διπλασιάζεται πάνω από 2Gbps

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, η Broadcom ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε το πρώτο chipset Wi-Fi 6E του κόσμου "BCM4389" για κινητές πλατφόρμες smartphone.

Έχει αναφερθεί ότι το BCM4389 υιοθετεί μια νέα διαδικασία 16nm, υποστηρίζει δύο ροές δεδομένων Wi-Fi 6E, τρεις μπάντες ταυτόχρονα, υποστηρίζει κανάλια 80 / 160MHz και ο ρυθμός μετάδοσης δεδομένων φτάνει στα 2,4Gbps (ρυθμός φυσικής στρώσης PHY 2,63Gbps). Η πραγματική ταχύτητα στο κινητό τηλέφωνο Μπορεί επίσης να φτάσει 2,1 Gbps, η καθυστέρηση μπορεί να είναι σταθερή σε περίπου 2ms, και το ρεύμα είναι μόνο 0,5mA.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική των τριών ζωνών (TBS), το Bluetooth μπορεί πάντα να είναι ενεργοποιημένο και τα κινητά τηλέφωνα και τα ακουστικά μπορούν να συνδυαστούν γρήγορα με αυτό. Ενώ το κύριο ασύρματο Wi-Fi παρέχει υπηρεσίες δεδομένων, φωνής και βίντεο, μπορεί γρήγορα να πραγματοποιήσει σάρωση για δίκτυα Wi-Fi χωρίς παρεμβολές και να συνδεθεί με αυτό, απρόσκοπτη εναλλαγή, καλύτερο QoS. η πάντα σάρωση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ακρίβεια της εσωτερικής τοποθέτησης, ενώ ταυτόχρονα έχει μικρή επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η προδιαγραφή Bluetooth εξακολουθεί να είναι Bluetooth 5.0, αλλά έχει προστεθεί η τεχνολογία πολλαπλών εισόδων πολλαπλών εισόδων MIMO και ο χρόνος αντιστοίχισης έχει μειωθεί κατά το ήμισυ. Όταν το Wi-Fi είναι συνδεδεμένο ταυτόχρονα, δεν θα υπάρξουν διαλείποντα προβλήματα ήχου.

Εννοείται ότι το BCM4389 αναπτύχθηκε με βάση την BCM4375 από την Broadcom. Την ίδια στιγμή που οι νέες προδιαγραφές εφαρμόστηκαν τέλεια, οι δείκτες διάφορων πτυχών έχουν συνθλίψει την προηγούμενη γενιά, υποστηρίζοντας ότι αυξάνουν το εύρος ζώνης χωρητικότητας κατά 5 φορές, καθυστερούν 2 φορές, καταναλώνουν ενέργεια 5 φορές, Ο ήχος Bluetooth είναι εντελώς ομαλός.