Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Το τρίτο τρίμηνο θα είναι το κατώτατο σημείο της βιομηχανίας πλακιδίων πυριτίου;

Το τρίτο τρίμηνο θα είναι το κατώτατο σημείο της βιομηχανίας πλακιδίων πυριτίου;

Το πυρήνα πυριτίου επηρεάστηκε από την προσαρμογή ολόκληρου του αποθέματος της βιομηχανίας ημιαγωγών φέτος και η απόδοση κέρδους δεν ήταν ικανοποιητική. Ωστόσο, καθώς τα περισσότερα από τα αποθέματα των πελατών έχουν μειωθεί σε λογικό επίπεδο νερού, τα περισσότερα fabs πυριτίου πιστεύουν ότι το επίπεδο αποθεμάτων του πελάτη θα είναι υγιές κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους και η ζήτηση θα ανακάμψει από το τέταρτο τρίμηνο, ανεβαίνω.

Πέρυσι, η αγορά πλακιδίων πυριτίου συνέχισε να είναι καυτή, η βιομηχανία ήταν ελλιπής και οι τιμές συνέχισαν να αυξάνονται. Η βιομηχανία αναμένει ότι η αγορά θα παραμείνει ζεστή φέτος.

Ωστόσο, καθώς ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ συνέχισε να θερμαίνεται φέτος, η τάση εξάσκησης της αγοράς επιβραδύνθηκε και ολόκληρη η βιομηχανία ημιαγωγών αντιμετωπίζει μεγαλύτερη πίεση αποθεμάτων, η οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κερδοφορία των πυριτιούχων πλαστικών.

Ο Xu Xiulan, πρόεδρος της Global Crystal, δήλωσε ότι το δεύτερο τρίμηνο θα είναι το υψηλότερο επίπεδο απογραφής πελατών, το τρίτο τρίμηνο θα αρχίσει να επιβραδύνεται, ο αναμενόμενος όγκος θα αυξηθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο, οι πελάτες θα προσπαθήσουν επίσης να μειώσουν το απόθεμα. Όσον αφορά τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, προέβλεψε ότι οι συνολικές αποστολές πλακών πυριτίου της Global Crystal θα μειωθούν ελαφρά φέτος, αλλά με την προσαρμογή του συνδυασμού προϊόντων, τα ετήσια έσοδα αναμένεται να αυξηθούν ελαφρά.

Η Global Crystal επεσήμανε ότι σχεδόν όλα τα επίπεδα απογραφής των πελατών δεν αυξάνονται πλέον και πολλά αποθέματα πελατών έχουν βελτιωθεί σε επίπεδα κανονικού νερού. Άλλα αποθέματα πελατών δείχνουν τάση μείωσης μήνα ανά μήνα και τριμήνου ανά εποχή. Εάν οι κύριοι περιβαλλοντικοί παράγοντες σταθεροποιηθούν σταδιακά, η αβεβαιότητα της ζήτησης στην αγορά θα επιβραδυνθεί επίσης.

Ο Xu Xiulan αποκάλυψε επίσης ότι η Global Crystal έχει υπογράψει ένα μακροπρόθεσμο ποσοστό κάλυψης 8-90% τα τελευταία δύο χρόνια και ο μακροπρόθεσμος ρυθμός εκτέλεσης του πρώτου τριμήνου είναι 100%. Στο μέλλον, μπορεί να διατηρήσει την ευελιξία των πελατών στις παραγγελίες, αλλά να προσθέσει και να αφαιρέσει Ο στόχος για ολόκληρο το έτος εξακολουθεί να επιδιώκει την ανάπτυξη.

Το υποκατάστημα Taisheng επεσήμανε ότι η ζήτηση το τρίτο τρίμηνο ήταν ασθενέστερη από εκείνη του δεύτερου τριμήνου και η πτώση των τιμών ήταν πιο σοβαρή. Αν και η ζήτηση της αγοράς συνέχισε να επηρεάζεται από τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, καθοδηγείται από τη ζήτηση για τεχνητή νοημοσύνη, το 5G, το Διαδίκτυο των πραγμάτων και την αυτοκινητοβιομηχανία. Στη συνέχεια, αναμένεται ότι το τρίτο τρίμηνο θα είναι το κατώτατο σημείο της επιχείρησης.

Η Taishengke είπε επίσης ότι η ζήτηση των πελατών έχει αρχίσει να ανακάμπτει από τον Σεπτέμβριο και οι δραστηριότητες στο τέταρτο τρίμηνο αναμένεται να ανακάμψουν και οι τιμές θα τείνουν να επιβραδυνθούν.

Ο Hejing είπε ότι η ζήτηση ήταν ακόμα αδύναμη το τρίτο τρίμηνο, εξαιτίας του εμπορικού πολέμου μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ. Ωστόσο, το τρίτο τρίμηνο θα υποβαθμιστεί, ενώ η προσαρμογή του αποθέματος των πελατών στα επόμενα στάδια αναμένεται να μειωθεί σε λογικό επίπεδο νερού και η ζήτηση θα ανακάμψει σταδιακά από το τέταρτο τρίμηνο.