Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Vivo TWS Earphone πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο: το πρώτο ασύρματο τσιπ Qualcomm

Vivo TWS Earphone πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο: το πρώτο ασύρματο τσιπ Qualcomm

Το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου, το ασύρματο ακουστικό TWSEarphone θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Η Qualcomm, επίσημη Weibo, αποκάλυψε ότι το vivoTWSEarphone είναι το πρώτο ασύρματο τσιπ της Qualcomm.

Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες σχετικά με το vivoTWSEarphone παραμένουν άγνωστες.

Προηγουμένως, η vivo δήλωσε ότι το vivoTWSEarphone στοχεύει να ενισχύσει την απόλυτη εμπειρία των χρηστών στην εποχή 5G, να επιταχύνει την προώθηση της στρατηγικής μάρκας και να βοηθήσει vivo να δημιουργήσει ένα πλήρως συνδεδεμένο, πλήρες σενάριο, πλήρως αλληλεπιδραστικό έξυπνο οικοσύστημα υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το vivo θα κυκλοφορήσει επίσης το ετήσιο ναυαρχίδα του NEX35G στις 16 Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η πρώτη ναυαρχίδα του κόσμου της οθόνης καταρράκτη. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του είναι το ορατό φαινόμενο του καταρράκτη και στις δύο πλευρές της καμπύλης οθόνης.

Διαμόρφωση πυρήνα, vivoNEX35G εξοπλισμένη με την κορυφαία πλατφόρμα Qualcomm Xiaolong 855Plus, με μνήμη μέχρι 12GB, οπίσθιο 64 εκατομμυρίων AI τριών πυλών, χωρητικότητα μπαταρίας 4500mAh, υποστήριξη υπερβολικής ταχύτητας φόρτισης flash 44 W.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το vivoNEX35G διατηρεί μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Στην τρέχουσα κατάσταση του κυριότερου κινητού τηλεφώνου για την ακύρωση της υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ο σχεδιασμός του vivoNEX35G είναι πολύτιμος.