Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι περιορισμοί των ΗΠΑ στην Κίνα, η διάσκεψη εξαγωγής τεχνολογίας Huawei αναβλήθηκε και πάλι!

Οι περιορισμοί των ΗΠΑ στην Κίνα, η διάσκεψη εξαγωγής τεχνολογίας Huawei αναβλήθηκε και πάλι!

Σύμφωνα με το Reuters, ένα πρόσωπο εξοικειωμένο με το θέμα δήλωσε ότι η αμερικανική συνάντηση σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου σχετικά με τον περιορισμό των εξαγωγών τεχνολογίας στην Κίνα και την Huawei αναβλήθηκε περαιτέρω.

Η συνεδρίαση σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε μέχρι την Τετάρτη. Ωστόσο, οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα δήλωσαν ότι η διοίκηση του Trump έχει αναβάλει μια σημαντική συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για δεύτερη φορά την Τετάρτη.

Παρόλο που είναι ασαφές κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η διοίκηση της Trump έχει συζητήσει σχετικά θέματα τον Φεβρουάριο, αλλά δεν έχει ακόμη διατυπώσει συστάσεις σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης διαφόρων προτάσεων σχετικά με την Κίνα, την Huawei και τα τμήματα των αεροσκαφών.

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα δήλωσαν ότι αναμένεται να παρευρεθούν στη συνάντηση ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Wilbur Ross, ο υπουργός Άμυνας Mark Esper, ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo και ο υπουργός Οικονομικών Steve Mnuchin.

Το Reuters επεσήμανε ότι το αρχικό θέμα της συνάντησης ήταν να συζητηθεί πώς να επεκταθεί η αμερικανική δύναμη για την αποτροπή περισσότερων ξένων προϊόντων που χρησιμοποιούν τεχνολογία των ΗΠΑ από τη ναυτιλία Huawei.

Αναφέρεται ότι ορισμένοι υπάλληλοι της διοίκησης του Trump είναι δυσαρεστημένοι με την επίδραση της "κατάταξης οντοτήτων" στην Huawei, επειδή το μέτρο δεν έχει διακόψει την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της Huawei.

Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε στις 10 Μαρτίου ότι θα παρατείνει την προσωρινή άδεια της Huawei στις 15 Μαΐου, η οποία είναι επίσης η πέμπτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρατείνει τη διάρκεια της προσωρινής γενικής άδειας της Huawei. Παρότι παραχωρούσε στην Huawei μια "εξαίρεση", ενώ συζητούσε πώς να "αφοπλίσει" τη Huawei, οι πρόσφατες ενέργειες των ΗΠΑ είναι αντιφατικές ή οι αμερικανικές αρχές κερδίζουν χρόνο για τον εαυτό τους.