Σπίτι > Νέα > Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να διαθέσουν 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ για να βοηθήσουν τους αερομεταφορείς να εξαλείψουν τον εξοπλισμό της Huawei

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να διαθέσουν 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ για να βοηθήσουν τους αερομεταφορείς να εξαλείψουν τον εξοπλισμό της Huawei

Σύμφωνα με το Reuters, η Βουλή των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α. πρότεινε αυτή την εβδομάδα ένα νομοσχέδιο για τη διάθεση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε μικροεπενδυτές των ΗΠΑ και στις αγροτικές επικοινωνίες, για να αντικαταστήσουν τον κινεζικό εξοπλισμό επικοινωνιών Huawei και ZTE.

Τα Δημοκρατικά και Ρεπουμπλικανικά μέλη της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου του Σώματος δήλωσαν από κοινού ότι το νομοσχέδιο θα προστατεύσει το δίκτυο επικοινωνιών της χώρας από τους ξένους ανταγωνιστές και θα εξαλείψει πλήρως τις ανησυχίες σχετικά με τον εξοπλισμό σε αγροτικές περιοχές και μικρούς μεταφορείς. Επιπλέον, η Βουλή των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιήσει ακρόαση νομοσχεδίου την Παρασκευή, τοπική ώρα.

Τον Μάιο, ο Αμερικανός πρόεδρος Trump εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα απαγορεύοντας στις αμερικανικές εταιρείες να χρησιμοποιούν εξοπλισμό επικοινωνιών που θα μπορούσε να δημιουργήσει απειλή για την εθνική ασφάλεια και ζήτησε από κυβερνητικές υπηρεσίες όπως το Υπουργείο Εμπορίου να υποβάλουν σχέδια εφαρμογής έως τον Οκτώβριο. Μετά από αυτό, πολλοί μεγάλοι αερομεταφορείς των ΗΠΑ έχουν αποκοπεί επιχειρήσεις με την Huawei.

Ωστόσο, οι μικροί πωλητές εξοπλισμού στις αγροτικές περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη Huawei και στον εξοπλισμό της ZTE. Ο Σύνδεσμος Ασύρματων Ασύρματων Λιγμάτων δήλωσε ότι το ένα τέταρτο των μελών χρησιμοποιούν τη Huawei και τον εξοπλισμό επικοινωνιών της ZTE.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, άνθρωποι εξοικειωμένοι με το θέμα δήλωσαν στο Reuters ότι περίπου 12 αμερικανικοί αγρότες επικοινωνίας που χρησιμοποιούν εξοπλισμό δικτύου Huawei συζητούν εξοπλισμό αντικατάστασης με την Ericsson και τη Nokia. Θέματα.

Για να βοηθήσει αυτούς τους μικρούς αερομεταφορείς, η Επιτροπή Συναλλαγών της Γερουσίας των ΗΠΑ (Επιτροπή Συναλλαγών της Γερουσίας των ΗΠΑ) εξέδωσε επίσης περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο για τους μεταφορείς να αντικαταστήσουν τον εξοπλισμό.

Το νομοσχέδιο της Βουλής μπορεί να απαγορεύσει στους πωλητές εξοπλισμού να αγοράζουν εξοπλισμό που είναι επικίνδυνος για τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω ομοσπονδιακών επιδοτήσεων. Απαιτεί επίσης από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) να παρέχει βοήθεια από διάφορους μεταφορείς για την κατάργηση οποιουδήποτε απαγορευμένου εξοπλισμού ή υπηρεσιών.