Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Ο Τυφώνας Ποσειδώνας έρχεται! Το εργοστάσιο Sony CMOS τέθηκε προσωρινά σε αναστολή

Ο Τυφώνας Ποσειδώνας έρχεται! Το εργοστάσιο Sony CMOS τέθηκε προσωρινά σε αναστολή

Σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης της Ταϊβάν, ο φετινός τυφώνας αριθ. 10 "Poseidon" έπληξε την περιοχή Kyushu της Ιαπωνίας, η οποία προκάλεσε επίσης την αναστολή των εργασιών της Ιαπωνίας και των υπερ-εμπορευμάτων με προπύργια με βάση την ασφάλεια των εργαζομένων. Το εργοστάσιο αισθητήρα εικόνας CMOS της Sony έκλεισε σήμερα και πολλά εργοστάσια σε διάφορα εργοστάσια αυτοκινήτων θα κλείσουν επίσης. Πάνω από 4.000 σούπερ μάρκετ είναι κλειστά.

Το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, το NHK και άλλα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν στις 6 ότι οι ιαπωνικοί κατασκευαστές και σούπερ μάρκετ με φρούρια σε περιοχές που επλήγησαν από τον δακτύλιο τυφώνα, όπως η περιοχή του νησιού Kyushu, επηρεάστηκαν από τον αντίκτυπο του τυφώνα αρ. 10 με βάση την ασφάλεια των εργαζομένων εκτιμήσεις. Σταμάτησαν να εργάζονται στις 7.

Τα τρία εργοστάσια της Sony στην πόλη Isahaya, το Nagasaki, το Kikuyo, το Kumamoto, και το Kirishima City, το Kagoshima, έχουν τεθεί σε αναστολή από το απόγευμα της 6ης έως και σήμερα. Μετά από αυτό, η κατασκευή θα ξεκινήσει μετά τον διαχωρισμό της καταιγίδας και την επιβεβαίωση ως ασφαλής. Τα εργοστάσια Nagasaki και Kumamoto παράγουν κυρίως αισθητήρες εικόνας CMOS και τα εργοστάσια Kagoshima παράγουν LSI. Το άλλο εργοστάσιο Oita της Sony που παράγει αισθητήρες CMOS σκέφτεται επίσης να κλείσει.

Τα επτά εργοστάσια της Canon στο νομό Oita, Nagasaki και Miyazaki σταμάτησαν σήμερα. Αυτά τα εργοστάσια παράγουν κυρίως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μελάνια εκτυπωτών και άλλα προϊόντα. Τα εργοστάσια Fitsoka και Kumamoto της Mitsubishi Electric, τα οποία παράγουν ημιαγωγούς και το Nagasaki, το οποίο παράγει συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έκτακτης ανάγκης. Το εργοστάσιο έκλεισε επίσης σήμερα.

Για το εργοστάσιο αυτοκινήτων, το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Toyota Motor στην πόλη Miyawaka, στο νομό Fukuoka και δύο εργοστάσια παραγωγής κινητήρων και ανταλλακτικών στο νομό Fukuoka ανέστειλαν τη λειτουργία τους σήμερα. Η Kumamoto Works της Honda, η οποία παράγει ατμομηχανές, έχει αναστείλει τις δραστηριότητές της σήμερα. Το Mazda βρίσκεται στην πόλη Χιροσίμα και στην πόλη Χόφου, Νομός Γιαμαγκούτσι. Η σημερινή μονάδα συναρμολόγησης διακόπτεται σήμερα. Το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Daihatsu στην πόλη Nakatsu της Νομαρχίας Oita και το εργοστάσιο κινητήρων της στην πόλη Kurume City, στο νομό Fukuoka, ανέστειλαν σήμερα τις γραμμές παραγωγής κατά τη διάρκεια της ημέρας. και το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Nissan στο Νομό Φουκουόκα ανέστειλε τη λειτουργία του σήμερα.