Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Για την καταπολέμηση της Huawei, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να σχηματίσουν συμμαχία με την Ericsson και τη Nokia

Για την καταπολέμηση της Huawei, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να σχηματίσουν συμμαχία με την Ericsson και τη Nokia

Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα αποκάλυψαν ότι η διοίκηση Trump σκοπεύει να συγκαλέσει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 28 του τρέχοντος μήνα για να συζητήσει νέα μέτρα για τον περιορισμό των εξαγωγών στην Huawei. Ταυτόχρονα, έχει αναφερθεί πρόσφατα ότι ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ ζήτησε έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της δεσπόζουσας θέσης της Huawei στην τεχνολογία 5G.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών William Barr δήλωσε στο 6ο ΕΤ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί του θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο λήψης έκτακτων μέτρων, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της Nokia και της Ericsson, ως αντιστάθμισμα της δεσπόζουσας θέσης της Huawei στην τεχνολογία 5G.

Στη συνάντηση, ο William Barr πρότεινε οι Ηνωμένες Πολιτείες να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην Ericsson και να επιτύχουν μια συμμαχία αποκτώντας ένα ποσοστό ελέγχου. Είπε επίσης, "Χρησιμοποιώντας την τεράστια αγορά και την οικονομική μας δύναμη για να υποστηρίξουμε μία ή δύο εταιρείες θα τους καταστήσει ισχυρότερο ανταγωνιστή."

Οι μέτοχοι της Ericsson έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόταση αυτή. Αναφέρεται ότι η Cevian Capital, μέτοχος που κατέχει το 8,4% της Ericsson, καλωσόρισε τους εταίρους της εταιρείας να επισημάνουν ότι οποιαδήποτε επιτροπή διαχείρισης της Ericsson πρέπει να θεωρεί την προσφορά των ΗΠΑ ως "ύψιστη προτεραιότητα". Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, θα είναι ωφέλιμη για τη Σουηδία, την Ericsson και ακόμη και τους μετόχους.

Από την άλλη πλευρά, ο Larry Kudlow, ένας οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μπερνς, αμφισβήτησαν την πρόταση την Παρασκευή, αλλά η πιθανή συμφωνία δεν έχει ακόμη απορριφθεί εντελώς.