Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Τα κέρδη του τρίτου τριμήνου μειώνονται κατά 32,31%, η Xilinx θα αποδεσμεύσει περίπου το 7%

Τα κέρδη του τρίτου τριμήνου μειώνονται κατά 32,31%, η Xilinx θα αποδεσμεύσει περίπου το 7%

Σύμφωνα με τις εκθέσεις znet, μετά την τοπική ώρα της Τρίτης, η Xilinx δημοσίευσε την τρίτη δημοσιονομική της τριμηνιαία οικονομική έκθεση και αποκάλυψε ότι λόγω των δυσμενών παραγόντων των εσόδων, η εταιρεία σχεδιάζει να απολύσει το 7% του προσωπικού της.

Η οικονομική έκθεση δείχνει ότι το οικονομικό τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους της εταιρείας ήταν 162 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας μείωση 32,31% σε ετήσια βάση. τα λειτουργικά έσοδα ανήλθαν σε 723 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας μείωση 9,57% σε ετήσια βάση.

Η Xilinx δήλωσε ότι τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου ήταν κυρίως συρρικνωμένα από τις ενσύρματες και ασύρματες επιχειρήσεις και η έκθεση σημείωσε ότι η επιχείρηση μειώθηκε κατά 29%. Επιπλέον, τα έσοδα από το τμήμα του κέντρου δεδομένων μειώθηκαν επίσης κατά 16%.

Η μείωση των εσόδων ώθησε την εταιρεία να απολύσει το προσωπικό και να επιβραδύνει τις προσλήψεις. Η Xilinx δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να μειώσει περαιτέρω τις δαπάνες διακριτικής ευχέρειας και ο στόχος της είναι να βελτιώσει την αποδοτικότητα λειτουργίας ολόκληρης της επιχείρησης. Η εταιρεία αναμένει να λάβει μέτρα για να εξοικονομήσει έως και 20 εκατομμύρια δολάρια σε λειτουργικά έξοδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xilinx Victor Peng δήλωσε: "Δεδομένης της κακής λειτουργίας κατά τη διάρκεια του τριμήνου, πήραμε μέτρα για να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα, τα οποία υπερέβησαν τις προσδοκίες μας".

"Αυτές είναι οι δύσκολες κινήσεις και θα κάνουμε αποφασιστικά βήματα για να επαναφέρουμε τα λειτουργικά έξοδα, πιστεύουμε ότι αυτό θα οδηγήσει τα έσοδα της εταιρείας στην επαναφορά της ανάπτυξης και στην περαιτέρω εφαρμογή του οδικού χάρτη τεχνολογίας της εταιρείας, επιτυγχάνοντας παράλληλα καλύτερη λειτουργική κερδοφορία".