Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι Ηνωμένες Πολιτείες να μειώσουν την ανταλλαγή πληροφοριών, πιέζουν τη Γερμανία να απαγορεύσει την

Οι Ηνωμένες Πολιτείες να μειώσουν την ανταλλαγή πληροφοριών, πιέζουν τη Γερμανία να απαγορεύσει την


  
Η αμερικανική κυβέρνηση δήλωσε ότι εάν η Γερμανία εισαγάγει τον εξοπλισμό επικοινωνίας 5G της Huawei, θα μειώσει το ποσό των πληροφοριών που μοιράζονται με τη Γερμανία.

Σύμφωνα με την CNBC, η TechCrunch, η εταιρεία The Verge και άλλα ξένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 11ος Αμερικανός πρέσβης στη Γερμανία, Richard Grenell, δήλωσε στον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Peter Altmaier στις 8 οκτώ ότι αν η Γερμανία εισαγάγει τον εξοπλισμό επικοινωνίας της Huawei, θα φέρει τον κίνδυνο να μειώσει τις επαφές με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ .

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν προηγουμένως πιέσει τις χώρες να μην εισαγάγουν τον εξοπλισμό της Huawei με το σκεπτικό ότι ο εξοπλισμός επικοινωνίας της Huawei "μπορεί να διαρρεύσει πληροφορίες". Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των κορεατικών μέσων ενημέρωσης "ZDNet Korea", αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν πληροφορίες για την ανταλλαγή πληροφοριών και την άμεση πίεση των γειτονικών χωρών.

Ερμηνεία από τον έξω κόσμο, αυτή είναι η στάση των Ηνωμένων Πολιτειών σε απάντηση στο γερμανικό ρυθμιστικό φορέα τηλεπικοινωνιών. Η γερμανική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών εξέδωσε έναν οδηγό ασφάλειας τηλεπικοινωνιών τον 7ο, αλλά το περιεχόμενο δεν καθορίζει σαφώς τους περιορισμούς υποβολής προσφορών για τον εξοπλισμό Huawei 5G. Επιπλέον, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομίας δήλωσε επίσης ότι η Γερμανία δεν επιθυμεί να απαγορεύσει στην Huawei να ενταχθεί στο γερμανικό δίκτυο 5G, αλλά θα αυξήσει τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας.

Επί του παρόντος, εκτός από τη Γερμανία, οι ευρωπαϊκές χώρες όπως η Βρετανία, η Σλοβακία και η Ουγγαρία δεν συμφωνούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μποϊκοτάρουν την επίθεση της Huawei. ενώ η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Ιαπωνία δηλώνουν ότι θα αποκλείσουν τον εξοπλισμό της Huawei.