Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Το αμερικανικό τμήμα αντιμονοπωλιακών δεν το έχει εγκρίνει ακόμη! Η T-Mobile και η Sprint επεκτείνου

Το αμερικανικό τμήμα αντιμονοπωλιακών δεν το έχει εγκρίνει ακόμη! Η T-Mobile και η Sprint επεκτείνου

  Σύμφωνα με το Reuters, η T-Mobile και η Sprint επέκτειναν την προθεσμία των 26 εκατομμυρίων δολαρίων M & A στις 29 Ιουλίου, καθώς ο επικεφαλής του αντιμονοπωλιακού τμήματος του αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης δήλωσε ότι δεν είχε αποφασίσει να εγκρίνει τη συμφωνία.


Σύμφωνα με αναφορές, η Δευτέρα ήταν η προθεσμία για την τοπική ώρα, αλλά η T-Mobile ανακοίνωσε επέκταση στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επί του παρόντος προσπαθεί να επιτύχει την έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών.

Στις 29 Απριλίου του περασμένου έτους, οι τρίτοι και οι τέταρτοι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών στον κόσμο ανακοίνωσαν τα σχέδια συγχώνευσης.

Ο Makan Delrahim, επικεφαλής του τμήματος αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας του αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι η συνάντηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη καθώς οι ρυθμιστικές αρχές εξετάζουν τη συμφωνία. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, η έρευνα συνεχίζεται, ζητήσαμε από τις δύο εταιρείες να παράσχουν σύντομα στοιχεία για να κυκλοφορήσουν».

"Αν αυτά τα στοιχεία ας αρνηθούν τη συμφωνία ή προτείνουμε μια αλλαγή, θα το κάνουμε", είπε. Πρόσθεσε ότι το τμήμα εξετάζει τη συγχώνευση, γεγονός που θα επιτρέψει στη συνδυασμένη εταιρεία να παράγει καλύτερη και ταχύτερη τεχνολογία 5G.

"Η αντιμονοπωλιακή μονάδα είναι μια ομάδα", τόνισε ο Delrahim. "Θα κάνουμε μια συλλογική απόφαση. Η δουλειά μου είναι να διασφαλίσω την ακριβή ανάλυση και να εξασφαλίσω την αλήθεια. "