Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Ομάδα ομάδας Inc ξεκινά PCIe 4.0 SSD Τυχαία ανάγνωση και εγγραφή ταχύτητες Έως 750.000 IOPS

Ομάδα ομάδας Inc ξεκινά PCIe 4.0 SSD Τυχαία ανάγνωση και εγγραφή ταχύτητες Έως 750.000 IOPS

Αυτό το έτος είναι το πρώτο έτος της PCIe 4.0. Από τότε που η AMD ξεκίνησε τον επεξεργαστή Ara Dragon τρίτης γενιάς, έχουν αναπτυχθεί συσκευές που υποστηρίζουν PCIe 4.0, ειδικά τα προϊόντα PCIe 4.0 SSD.

Πρόσφατα, η Team Group Inc. ξεκίνησε το δικό της PCIe 4.0 SSD, μοντέλο "CARDEA ZERO Z440", βελτιστοποιημένο για την τρίτη γενιά AMD της Ruilong, X570, προδιαγραφή M.2 2280, χρησιμοποιώντας την πιο κοινή ομάδα στην αγορά. PS5016-E16 master, υποστήριξη PCIe 4.0x4, διαθέσιμο σε χωρητικότητα 1TB, 2TB.

Συνεχής ανάγνωση και εγγραφή μέχρι 5GB / s, 4,4GB / s, τυχαίες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μέχρι 750,000 IOPS, μέγιστη ικανότητα εγγραφής τουλάχιστον 1800TB, 3600TB, και έχει πενταετή εγγύηση.

Το επίκεντρο είναι στην πραγματικότητα όσον αφορά τη διάχυση της θερμότητας. Χρησιμοποιεί το συνδυασμένο υλικό θερμικής αγωγιμότητας χαλκού που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Team Group Inc., το οποίο συνδυάζει τρία στοιχεία αγωγιμότητας θερμότητας (graphene), ακτινοβολία θερμότητας (graphene) και θερμότητα (χαλκό). Μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στην ψύκτρα που συνοδεύει τη μητρική πλακέτα X570. Σύμφωνα με τον υπάλληλο, αυτή η λύση μπορεί να έχει πάνω από 9% αποτέλεσμα ψύξης υπό την προϋπόθεση της μακράς εργασίας (περισσότερο από τρεις ώρες). Η θερμοκρασία επιφάνειας των κύριων μαρκών ελέγχου και μνήμης flash μπορεί να σταθεροποιηθεί στους 56,5 ° C και η απόδοση είναι αρκετά καλή.

Η τρέχουσα ώρα και τιμή του CARDEA ZERO Z440 PCIe 4.0 SSD με την Team Group Inc., η οποία συνοδεύεται από τεχνολογία ψύξης graphene, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.