Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Στόχευση DRAM για να ζεσταθεί! Micron 908 δισεκατομμύρια γιουάν στην Ταϊβάν μονάδα επέκτασης

Στόχευση DRAM για να ζεσταθεί! Micron 908 δισεκατομμύρια γιουάν στην Ταϊβάν μονάδα επέκτασης

Στις 26 Αυγούστου, σύμφωνα με την Ταϊβάν Media Economic Daily, η Micron θα δαπανήσει 400 δισ. Δολάρια (περίπου 90,8 δισ. RMB) για να κατασκευάσει δύο μονάδες δίπλα στην υπάρχουσα εργοστασιακή μονάδα της Ταϊβάν για την παραγωγή DRAM για την επόμενη γενιά της τελευταίας διαδικασίας.

Το επενδυτικό σχέδιο της Micron είναι να κατασκευάσει δύο μονάδες A4 και A5 δίπλα στο εργοστάσιο της Zhongke. Ανάμεσά τους, το εργοστάσιο Α3 θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του επόμενου έτους και η τελευταία δοκιμαστική παραγωγή 1z θα εισαχθεί στο τέταρτο τρίμηνο του επόμενου έτους, μειώνοντας έτσι το χάσμα με τη Samsung. το εργοστάσιο δεύτερης φάσης Α5 θα διευρύνει σταδιακά την παραγωγική ικανότητα σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς και η μηνιαία παραγωγική δυναμικότητα θα είναι 60.000 τεμάχια.

Σύμφωνα με τα νέα της Ταϊβάν, η επένδυση της Micron θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επενδυτική περίπτωση ημιαγωγών στην Ταϊβάν (μετά την επέκταση της TSMC και της Nanke). Αν είναι ξένη, είναι η μεγαλύτερη επένδυση.

Το υποκατάστημα της Ταϊβάν επιβεβαίωσε την είδηση ​​ότι η Micron επέκτεινε το εργοστάσιό της A3 στην Taichung και εισήλθε στο κατασκευαστικό έργο. Είναι κατανοητό ότι η Micron δαπάνησε πολλά χρήματα για την επέκταση του εργοστασίου κατά τη διάρκεια του κρύου ανέμου, κυρίως επειδή αισιόδοξοι για το 5G θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, του Διαδικτύου των πραγμάτων και των εφαρμογών αυτόματου πιλότου, οδηγώντας τη ζήτηση για ανάπτυξη DRAM ευκαιρίες.

Πρόσφατα, η επέκταση του εργοστασίου της Micron στη Σιγκαπούρη ολοκληρώθηκε επίσης. Παρόλο που δεν έχει αυξήσει την παραγωγική του ικανότητα, θα επιτρέψει στη Micron να συνεχίσει να παράγει προϊόντα μνήμης flash πολλαπλών επιπέδων με υψηλές απαιτήσεις διεργασίας.

Δεδομένου ότι οι τιμές μνήμης πέφτουν όλο αυτό το έτος, τόσο η Samsung όσο και η SK Hynix έχουν αναστείλει τα σχέδια επέκτασης. Τα πρόσφατα σχέδια επέκτασης της Micron έχουν ξεκινήσει ταυτόχρονα, με στόχο να ληστέψουν το μερίδιο αγοράς μέσω επαρκούς χωρητικότητας και σύγχρονων διαδικασιών στις πρώτες μέρες της βιομηχανίας μνήμης.