Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Ταϊβάν χαλυβουργείο έχει καταγράψει καλά αποτελέσματα τον Οκτώβριο, προσβλέπει σε διαφορετικές εποχές

Ταϊβάν χαλυβουργείο έχει καταγράψει καλά αποτελέσματα τον Οκτώβριο, προσβλέπει σε διαφορετικές εποχές

Τα χαλυβουργεία Wafer TSMC, UMC και τα προηγμένα έσοδα του Οκτωβρίου αυξήθηκαν παράλληλα με τα έσοδα του Σεπτεμβρίου, αυξημένα κατά 3,8%, 34,73% και 4,99% αντίστοιχα. Μεταξύ αυτών, το UMC έπληξε ένα νέο μηνιαίο υψηλό, και TSMC έγραψε το δεύτερο υψηλότερο. Η προηγμένη απόδοση του κόσμου είναι τριήμερη. Κοιτάζοντας μπροστά στην τέταρτη σεζόν, η προηγμένη στάση του κόσμου είναι πιο συντηρητική από τις άλλες δύο.

Τα έσοδα της TSMC τον Οκτώβριο ανήλθαν σε 10,04 δισ. Δολάρια (η ίδια μονάδα), σημειώνοντας αύξηση 4,4% την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Τα συσσωρευμένα έσοδα για τους πρώτους δέκα μήνες του 2019 ήταν περίπου 858,78 δισ. Γιουάν, αύξηση 1,8% την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι αισιόδοξες παραγγελίες της TSMC των 7 νανομέτρων είναι πλήρεις, η επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας αναπτύσσεται έντονα, οι υπολογισμοί υψηλών επιδόσεων και η απόδοση των οχημάτων βελτιώνονται σταθερά και η αύξηση των εσόδων αναμένεται να φτάσει σε μια νέα εποχή.

Τα έσοδα της UMC τον Οκτώβριο ήταν 14.587 δισ. Γιουάν, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 15,98%. Τα συσσωρευμένα έσοδα από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο ήταν 120.939 δισ. Γιουάν, ετήσια μείωση 5,75%. Η UMC αναμένει να επωφεληθεί από τη διάθεση των επικοινωνιών και των νέων προϊόντων στον τομέα των υπολογιστών και να αναπληρώσει το απόθεμα, να βελτιώσει τη ζήτηση για τσιπ RF, τσιπ οδηγού OLED και τσιπ διαχείρισης ενέργειας για κινητά τηλέφωνα 5G, σε συνδυασμό με την απόκτηση νέων εργοστασίων στην Ιαπωνία , αναμένεται να αναμένονται αποστολές πλακών. Αυξήθηκε κατά 10%, οι επιδόσεις συνέχισαν να αυξάνονται σταθερά.

Τα προηγμένα έσοδα του Οκτωβρίου ήταν 2.456 δισεκατομμύρια γιουάν, με μηνιαίο ρυθμό αύξησης 4,99% και ετήσια μείωση 2,7%. Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, τα έσοδα ήταν περίπου 23.408 δισεκατομμύρια γιουάν, μείωση 1,43% από την ίδια περίοδο πέρυσι. Όσον αφορά το τέταρτο τρίμηνο, οι προχωρημένες συντηρητικές εκτιμήσεις του κόσμου, το επίπεδο αποθέματος της αλυσίδας εφοδιασμού εξακολουθεί να είναι υψηλό, τα έσοδα του ενός τριμήνου θα αυξηθούν ελαφρά κατά 1% από το τρίτο τρίμηνο έως την τριμηνιαία μείωση κατά 4,6%, μεταξύ 68-7,2 δισ. Γιουάν, κυρίως η κινητική ενέργεια προέρχεται από τις απαιτήσεις του IC οδηγού μικρού μεγέθους (SDDI).