Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Μέσα Ταϊβάν: Η MediaTek έχει υποβάλει αίτηση στις ΗΠΑ για να συνεχίσει να προμηθεύει την Huawei

Μέσα Ταϊβάν: Η MediaTek έχει υποβάλει αίτηση στις ΗΠΑ για να συνεχίσει να προμηθεύει την Huawei

Σύμφωνα με το Juheng.com, καθώς η αμερικανική απαγόρευση της Huawei θα τεθεί σε ισχύ στις 15 Σεπτεμβρίου, η MediaTek επιβεβαίωσε σήμερα (28) ότι έχει πλέον υποβάλει αίτηση στις ΗΠΑ για συνεχή προμήθεια Huawei σύμφωνα με τους κανονισμούς, και επανέλαβε ότι η εταιρεία συμμορφώνεται με τους παγκόσμιους σχετικούς με το εμπόριο νόμους και κανονισμούς. .

Αναφέρεται ότι το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ανακοίνωσε στις 17 Αυγούστου ότι θα αυξήσει περαιτέρω τους περιορισμούς στη χρήση τεχνολογίας και λογισμικού των ΗΠΑ από την Huawei και τις θυγατρικές της και θα συμπεριλάβει 38 νέες σχετικές εταιρείες στη λίστα οντοτήτων.

Επιπλέον, το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ έχει επίσης ορίσει απαιτήσεις αδειοδότησης για όλα τα αντικείμενα που υπόκεινται στους κανονισμούς διαχείρισης εξαγωγής (EAR) και έχει αναθεωρήσει τις υπάρχουσες τέσσερις καταχωρίσεις λίστας οντοτήτων της Huawei. Εφόσον η συναλλαγή περιλαμβάνει συμβαλλόμενο μέρος στη λίστα οντοτήτων, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών θα επιβάλλει απαιτήσεις αδειοδότησης σε κάθε συναλλαγή που περιλαμβάνει στοιχεία που υπόκεινται σε εμπορικούς ελέγχους εξαγωγής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η MediaTek εξέδωσε δήλωση την επόμενη μέρα, λέγοντας ότι η εταιρεία ακολουθεί τους παγκόσμιους νόμους και κανονισμούς που σχετίζονται με το εμπόριο, παρακολουθεί στενά τις αλλαγές στους κανόνες ελέγχου των εξαγωγών των ΗΠΑ και συμβουλεύεται τον εξωτερικό νομικό σύμβουλο για να λάβει τους τελευταίους κανονισμούς για ανάλυση. διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους σχετικούς κανόνες, με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες. Η αξιολόγηση δεν έχει σημαντικό αντίκτυπο στις βραχυπρόθεσμες δραστηριότητες της εταιρείας.