Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η έκθεση των μετόχων της TSMC αποκαλύπτει ότι η φετινή στρατηγική είναι ποιοτική

Η έκθεση των μετόχων της TSMC αποκαλύπτει ότι η φετινή στρατηγική είναι ποιοτική

  Η πρώτη ετήσια έκθεση της TSMC, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Liu Deyin και τον Πρόεδρο Wei Zhejia, απελευθερώθηκε. Λέγεται ότι οι προηγμένες διεργασίες, όπως 7 ηΜ και 5 nm σύμφωνα με τις προσδοκίες και είναι αισιόδοξοι για τις τάσεις της βιομηχανίας του 5G και τεχνητής νοημοσύνης (AI). Οδηγώντας την ανάπτυξη της παραγωγής ημιαγωγών στο μέλλον. Ωστόσο, λόγω της αποτελεσματικότητας του αντίθετου ανέμου, το σχέδιο χωρητικότητας φέτος αναμένεται να αυξηθεί μόνο κατά 2%.


Η έκθεση προς τους μετόχους της ετήσιας έκθεσης Liu Deyin και Wei Zhejia δείχνει ότι το 2018 είναι το έτος κατά το οποίο TSMC έχει εφαρμόσει πολλές φάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, τα καθαρά κέρδη και τα κέρδη ανά μετοχή για επτά συναπτά έτη και την επιτυχή μαζική παραγωγή της διαδικασίας 7 νανομέτρων οδηγώντας τον ίδιο κλάδο για τουλάχιστον ένα έτος.

Ωστόσο, σε σύγκριση με το 2017 και το 2018, ο ετήσιος ρυθμός αύξησης της παραγωγικής ικανότητας ήταν 10% και 8% αντίστοιχα. ικανότητας σχέδιο της TSMC το τρέχον έτος αναμένεται να αυξηθεί μόνο κατά 2%, φθάνοντας τα 12 εκατομμύρια 12-1300-ιντσών γκοφρέτες. Όσον αφορά τις πωλήσεις γκοφρέτας, οι προηγμένες διαδικασίες συνεχίζουν να διατηρούν το 60-70% των εσόδων από γκοφρέτες.

Προσβλέπουμε σε αυτό το έτος, η TSMC, δήλωσε ότι λόγω της δυσμενούς παγκόσμιας οικονομίας και την ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου, θα επιδιώξει να ενισχύσει την κύρια εικόνα των δραστηριοτήτων της, να επιταχύνουν τη διαφοροποίηση της τεχνολογίας και για την ενίσχυση της ασφάλειας των δικτύων και την προστασία των εμπιστευτικών πληροφοριών. μέτρα. Την ίδια στιγμή πιστεύεται ότι 5G και AI θα είναι τα επόμενα δύο κινητική της ανάπτυξης της βιομηχανίας ημιαγωγών.

Οι παραδόσεις της TSMC για γκοφρέτα φτάσει 10,8 εκατομμύρια 12-ιντσών γκοφρέτες πέρυσι, μια αύξηση της τάξης του 2,9%, παρέχοντας 261 διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής 1.436 διαφορετικά προϊόντα σε 481 πελάτες και την αναφορά του μεριδίου αγοράς στην παραγωγή υπηρεσιών ολοκληρωμένα κυκλώματα. Έχει αυξηθεί για 9 χρόνια και έχει φτάσει το 56%.

Όσον αφορά τις προηγμένες διαδικασίες, εκτός από την επιτυχή μαζική παραγωγή της τεχνολογίας της βιομηχανίας της τεχνολογίας 7 ηΜ δεύτερης γενιάς 7 ηΜ οδηγεί (Ν7 +) εισέλθει στο στάδιο της δοκιμαστικής παραγωγής τον Αύγουστο του περασμένου έτους και με επιτυχία έλαβε επενδύσεων από τους πελάτες και πλήρη έλεγχο του προϊόντος. Αναμένεται φέτος να παραχθεί μαζικά. Θα γίνει η πρώτη βιομηχανία τεχνολογίας υπεριώδους λιθογραφίας (EUV). Σε σύγκριση με 7 ηΜ τεχνολογία, η πυκνότητα των τρανζίστορ Ν7 + αυξάνεται κατά περίπου 20% και την κατανάλωση ενέργειας μειώθηκε κατά περίπου 10%.

Επιπλέον, η TSMC έχει πει ότι η πρόοδος στην ανάπτυξη των 5nm διαδικασίας είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες. Η δοκιμαστική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και ο σχεδιασμός του καταναλωτικού προϊόντος θα οριστικοποιηθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και η μαζική παραγωγή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του 2020. 3nm τεχνολογία, θα εισέλθει στο συνολικό στάδιο της ανάπτυξης.

Τα ενοποιημένα έσοδα για το TSMC πέρυσι ανήλθαν σε 1,03 τρισεκατομμύρια δολάρια (η ίδια μονάδα), αύξηση 5,5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, 977,45 δισ. Γιουάν. Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ήταν 351.130.000.000. γιουάν και τα κέρδη ανά μετοχή είναι 13,54 γιουάν. Αύξηση 2,3%. Πέρυσι, το μικτό περιθώριο κέρδους ήταν 48,3%, κάτω από 2,3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο έτος? ο δείκτης λειτουργικών κερδών μειώθηκε κατά 2,2 ποσοστιαίες μονάδες σε 37,2%. Το περιθώριο καθαρού κέρδους μετά τη φορολογία ήταν 34%, κάτω από 1,1 ποσοστιαίες μονάδες από 35,1% το προηγούμενο έτος.