Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Το συνολικό μερίδιο αγοράς της TSMC στο 50,5% παραμένει το Νο. 1 και η 5η θέση της SMIC

Το συνολικό μερίδιο αγοράς της TSMC στο 50,5% παραμένει το Νο. 1 και η 5η θέση της SMIC

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ερευνητικού ινστιτούτου Takuya του Ινστιτούτου Ερευνών, η ζήτηση για εξαρτήματα ημιαγωγών θα αυξηθεί από το πρώτο εξάμηνο του έτους καθώς οι χρονολογικές σειρές εισέρχονται στην κορυφαία εποχή της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών. Εκτιμάται ότι η παγκόσμια αξία παραγωγής χυτοσιδήρου στο τρίτο τρίμηνο θα είναι χαμηλότερη από το δεύτερο τρίμηνο. Αυξάνοντας το 13%. Το μερίδιο αγοράς της εταιρείας ήταν υπό την καθοδήγηση της TSMC με μόλυβδο 50,5%, ακολουθούμενη από τη Samsung με 18,5% και την τρίτη με 8%.

Ωστόσο, ο Tuoba ανέφερε ότι λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης του εμπορικού πολέμου μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, η ζήτηση στην αγορά καταναλωτικών αγαθών είναι χαμηλότερη από την ίδια περίοδο το 2018 και η ανάκαμψη της βιομηχανίας ημιαγωγών κατά το δεύτερο εξάμηνο ενδέχεται να μην είναι τόσο ισχυρή όπως αναμενόταν.

Η Tuoba ανέλυσε περαιτέρω τις επιδόσεις του τρίτου τριμήνου. Οι 7-νανομετρικοί κόμβοι της TSMC περιλαμβάνουν την Apple, Huawei Hisilicon, Qualcomm και Chaowei. Το ποσοστό χρησιμοποίησης της παραγωγικής ικανότητας των 7 νανομέτρων είναι σχεδόν πλήρες, ενώ κάποια ώριμη ζήτηση διεργασιών θερμαίνεται. Η απόδοση των εσόδων είναι καλή, αναμένεται να αυξηθεί κατά 7% ετησίως.

Η Samsung βασίζεται στη ζήτηση για δικά της προϊόντα στη βιομηχανία χυτηρίων και υποδιαιρεί τους νανοτεχνολογικούς κόμβους χύτευσης για να παρέχει στους πελάτες της ευελιξία στις επιλογές τους και αντιστέκεται στη μείωση της βιομηχανίας. Προς το παρόν, εκτός από τη χρήση κινητών τηλεφώνων 5G της Huawei και των κινητών τηλεφώνων της Samsung με αυτο-αναπτυγμένα μάρκες, οι υπόλοιπες μάρκες χρησιμοποιούν τη 10-νανομετρική διεπαφή Qualcomm 5G της Samsung, το X50, αναμένεται να οδηγήσει τα έσοδα της Samsung σε αυτό το τρίμηνο σε σχέση με την ίδια περίοδο περίπου 3,3%.

Στο εγγύς μέλλον, η εταιρεία πούλησε την επιχειρηματική δραστηριότητά της στα εργοστάσια και τα τσιπ σε αντάλλαγμα για μια σταθερή επένδυση στον στόχο πώλησης, ενώ παράλληλα αύξησε τα έσοδά της από τον τομέα των επικοινωνιών μέσω τεχνολογίας πυριτίου-μονωτή (RF-SOI). Ωστόσο, τα έσοδα ενδέχεται να μειωθούν μετά την παράδοση του εργοστασίου στο μέλλον και η επιθετική ανάπτυξη του πελάτη από τη γραμμή παραγωγής των 7 νανομέτρων θα επηρεάσει την απόδοση του πυρήνα στη διαδικασία των 12/14 nm.

Το δεύτερο τρίμηνο του UMC επωφελήθηκε από προϊόντα επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των κινητών AP χαμηλής και μεσαίας κατηγορίας, εξαρτημάτων switch και τσιπ σχετικών με το δρομολογητή, ενώ η χρήση της ζήτησης και οι αποστολές αυξήθηκαν σταθερά. Το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να διατηρήσει την αύξηση των εσόδων.

Στο δεύτερο τρίμηνο του SMIC, η ζήτηση για smartphones, το Διαδίκτυο των πραγμάτων και οι σχετικές εφαρμογές θα ενισχυθούν. Τα έσοδα από τις διαδικασίες 55/65 και 40/45 nm θα είναι εξαιρετικά και η ζήτηση των 28 νανομέτρων θα ανακάμψει ταυτόχρονα. Τα έσοδα του τρίτου τριμήνου αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται. . Επιπλέον, εάν η απόδοση της διαδικασίας 14nm στην ανάπτυξη της SMIC μπορεί να διατηρήσει ένα ορισμένο επίπεδο, με καθοδήγηση πολιτικής και ευημερία της εγχώριας ζήτησης στην αγορά, εκτιμάται ότι η Huawei HiSilicon και η Ziguang Zhanrui θα έχουν την ευκαιρία να κινηματογραφούν με τη διαδικασία των 14nm της SMIC.

Όσον αφορά την αγορά εγχώριας ζήτησης της Huahong Semiconductor, η οποία επωφελείται από τα εξαρτήματα διαχείρισης ενέργειας και ενέργειας, εκτιμάται ότι τα έσοδα κατά το τρίτο τρίμηνο θα διατηρήσουν σταθερή ανάπτυξη. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις του κόσμου παρακολουθούν επίσης την απόδοση των προϊόντων διαχείρισης ενέργειας, οδηγώντας τα έσοδα του Ιουλίου σε υψηλό 2019. Αυτή η ζήτηση αναμένεται να αντισταθμίσει την επίδραση των οδηγών IC σε τάση 12 ιντσών, ανεβάζοντας τα έσοδα της εταιρίας αυτό το τρίμηνο.

Ο Tuoba επεσήμανε ότι από την άποψη της συνολικής αγοράς χυτηρίων, λόγω των πρόσφατων δραματικών αλλαγών στους επονομαζόμενους εμπορικούς πολέμους της Κίνας και των ΗΠΑ, οι δύο πλευρές αμοιβαία περιορίζονται στα τιμολόγια και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να συμπεριλαμβάνουν τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με την Huawei στον κατάλογο οντοτήτων . Η απαγόρευση της Huawei δεν μπορεί να αρθεί σύντομα. Το αδιέξοδο στο εμπόριο αναμένεται να επηρεάσει τη ζήτηση στην αγορά για τελικά προϊόντα όπως κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές tablet και τηλεοράσεις όλο το χρόνο, οδηγώντας σε χυτήρια αλουμινίου ανάντη, τα οποία τείνουν να είναι συντηρητικά στη ζήτηση για εποχές αιχμής το δεύτερο εξάμηνο το έτος.