Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > TSMC: Αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά, δεν επηρεάζεται από την επιδημία πνευμονίας Wuhan

TSMC: Αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά, δεν επηρεάζεται από την επιδημία πνευμονίας Wuhan

Σύμφωνα με τα Financial News, πρόσφατα, η TSMC δήλωσε ότι οι τρέχουσες λειτουργίες της είναι φυσιολογικές και δεν έχουν επηρεαστεί από την επιδημία πνευμονίας του Wuhan.

Είναι κατανοητό ότι προς το παρόν, το εργοστάσιο 8-ιντσών της TSMC στο Songjiang της Σαγκάης και τα εργοστάσια 12 ιντσών στο Nanjing εξακολουθεί να λειτουργεί σε μετατόπιση 24 ωρών και η παραγωγή δεν έχει επηρεαστεί. Ωστόσο, για να συνεργαστεί με το έργο πρόληψης των επιδημιών της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα επεκταθούν οι εορταστικές εορτές του εαρινού φεστιβάλ. Το εργοστάσιο Nanjing θα αναβληθεί στις 3 Φεβρουαρίου και το εργοστάσιο Shanghai Songjiang θα αναβληθεί για εργασία στις 10 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, η TSMC απέστειλε επίσης επιστολή σε όλους τους υπαλλήλους για να τους υπενθυμίσει να δώσουν προσοχή στην απολύμανση. Όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι πολύ υψηλή, πρέπει να απομονωθούν οικειοθελώς ώστε να αποφευχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μετακίνηση στην ηπειρωτική χώρα. Οι κατασκευαστές και οι επισκέπτες πρέπει να παίρνουν τη θερμοκρασία του σώματος όταν μπαίνουν στον χώρο. Επί του παρόντος, αν και η TSMC δεν έχει ορίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν μάσκες, έχει συζητήσει τη μείωση του αριθμού των προσωπικών συναντήσεων για τους υπαλλήλους, κυρίως των τηλεδιασκέψεων.

Προηγουμένως, κατά την εκδήλωση του SARS το 2003, η TSMC διενήργησε πρόωρα μέτρα πρόληψης της επιδημίας πριν από την κορυφή της επιδημίας, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για αυτομόνωση για 14 ημέρες μετά την επιστροφή της από την περιοχή της επιδημίας. η εταιρεία παρείχε πλήρεις μάσκες και όλο το προσωπικό φορούσε μάσκες. ο γραμματέας του τμήματος φορούσε μάσκες N95 Κάθε μέρα, ακολουθήστε με μηχανικούς για να κάνετε ερωτήσεις και καταλόγους δίσκων.

Σύμφωνα με την Business Week, ο Gao Menghua, εκπρόσωπος Τύπου της TSMC και διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη επιτύχει το ίδιο επίπεδο όπως και κατά τη διάρκεια της κορυφής του SARS, αλλά θα συζητηθεί και σε συνάντηση εργασίας. Όταν η επιδημική κατάσταση φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο, μπορεί να εφαρμοστεί πλήρης φθορά Μάσκες, επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποιο χρονικό σημείο.