Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η θυγατρική της TDK επενδύει στην SLD Laser, αισιόδοξη για το μέλλον των διόδων λέιζερ

Η θυγατρική της TDK επενδύει στην SLD Laser, αισιόδοξη για το μέλλον των διόδων λέιζερ

Σύμφωνα με αναφορές ξένων μέσων ενημέρωσης, η εταιρεία επενδύσεων TDKVentures έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στο μέλλον της τεχνολογίας λέιζερ ως φωτισμό και έξυπνο φωτισμό και έχει επενδύσει μέρος ενός ταμείου ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία SLDLaser της Καλιφόρνια. Ο Nakamura Shuji είναι επίσης συνιδρυτής της SLDLaser.

Οι προγραμματιστές του φωτισμού λέιζερ κρυπτών πιστεύουν ότι οι δίοδοι λέιζερ θα αντικαταστήσουν τα LED ως την πηγή φωτός του μέλλοντος. Η SLDLaser ισχυρίζεται ότι τα λέιζερ μπορούν τελικά να παρέχουν 100 φορές τη φωτεινότητα των LED, αναλαμβάνοντας το 1/10 και το 10 φορές το χώρο. Λένε επίσης ότι τα λέιζερ είναι ανώτερα από τα LED για μια ποικιλία άλλων εφαρμογών «εκτός φωτισμού» όπως οι επικοινωνίες δεδομένων Li-Fi και το lidar.

Αυτό μπορεί επίσης να καταλάβει γιατί η TDKVentures επένδυσε στη SLDLaser. Η TDKVentures είναι μια εταιρεία επιχειρηματικού κεφαλαίου που ιδρύθηκε από την TDKCorp της Ιαπωνίας. Τον περασμένο Ιούλιο.

"Είμαστε εντυπωσιασμένοι με την ομάδα τους και τον μεγάλο οδικό χάρτη τους για την ευρεία εφαρμογή του μέλλοντος του φωτός", δήλωσε ο Nicolas Sauvage, γενικός διευθυντής της TDK Ventures.

Ένας εκπρόσωπος της TDK πρόσθεσε: "Το πρόσφατα κυκλοφορούν προϊόν τους είναι δέκα φορές φωτεινότερο από τα σημερινά φώτα LED, ικανά να φωτίζουν αντικείμενα μέχρι ένα χιλιόμετρο μακριά και να χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές τεχνολογίες". "Η τεχνολογία τους πέρα ​​από το φωτισμό θα είναι δυναμικά Ο συνδυασμός της υψηλής ανάλυσης ανίχνευσης και της υψηλής ταχύτητας επικοινωνίας Li-Fi."

Ούτε η TDK ούτε η SLDLaser αποκάλυψαν το μέγεθος του μεριδίου συμμετοχής ή μετοχών που εμπλέκονται στη συναλλαγή.

Τα λέιζερ SLD χρησιμοποιούνται σε φακούς και προβολείς αυτοκινήτων και σε άλλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων ψυχαγωγίας, βιοϊατρικών οργάνων, βιομηχανικής απεικόνισης και επεξεργασίας υλικών.

KTDKCorp., Η μητρική εταιρεία της TDKVentures, ανέκαθεν κατέχει ηγετική θέση στις ηλεκτρονικές πρώτες ύλες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται ευρέως στην πληροφορική, την επικοινωνία, τις οικιακές συσκευές και τα νέα ηλεκτρονικά προϊόντα καταναλωτών, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι φορητοί υπολογιστές, τα ταμπλέτες, τα αυτοκίνητα, ο βιομηχανικός εξοπλισμός κλπ. Συμμετέχει επίσης στη βιομηχανία LED, στην αυτοκινητοβιομηχανία.