Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η TÜV Rhein και η Eyesafe θα φιλοξενήσουν τον κατασκευαστή ηλεκτρονικών Blu-ray Summit

Η TÜV Rhein και η Eyesafe θα φιλοξενήσουν τον κατασκευαστή ηλεκτρονικών Blu-ray Summit

Η Γερουσία της Καλιφόρνια και το Κοινοβούλιο ενέκριναν ομόφωνα το ψηφιακό ψήφισμα SCR 73 της Καλιφόρνια Blu-ray. Από την άποψη αυτή, η TÜV Rheinland επαίνεσε την Καλιφόρνια για την αναγνώριση της ζήτησης λύσεων Blu-ray από κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών.

Η TÜV Rheinland και η Eyesafe θα φιλοξενήσουν από κοινού τη "Σύνοδο Κορυφής Blu-ray" στις 29 Οκτωβρίου, στοχεύοντας σε μεγάλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και προμηθευτές εξαρτημάτων παγκοσμίως.

Η διάσκεψη κορυφής θα διεξαχθεί ως webinar για την προώθηση της επίδρασης του Blu-ray υψηλής ευκρίνειας (HEV) στην υγεία, τα πρότυπα ασφάλειας των ματιών, τις λύσεις και την πιστοποίηση.

Κολωνία και Πεκίνο - (BUSINESS WIRE) - Σήμερα, μετά την επίσημη έγκριση του "Blu-ray Resolution" στην Καλιφόρνια, ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών και πιστοποίησης TÜV Rheinland Group (εφεξής "TÜV Rheinland" ) ανακοίνωσε ότι θα γίνει Στις 29 Οκτωβρίου 2019, ο κατασκευαστής ηλεκτρονικών Blu-ray Summit πραγματοποιήθηκε.

Το California Blue Resolution SCR 73 εντοπίζει τα προβλήματα υγείας που προκαλούνται από την παρατεταμένη έκθεση σε μπλε φως υψηλής ενέργειας από ηλεκτρονικές συσκευές και συνιστά στους ανθρώπους να λάβουν μέτρα προστασίας και λύσεις. Το ψήφισμα ψηφίστηκε το 70% στη Γερουσία της Καλιφόρνια και στο κοινοβούλιο.

Η TÜV Rheinland θα συνεργαστεί με την Eyesafe, ηγέτη στον τομέα της ψηφιακής υγείας και ασφάλειας, καθώς και μια παγκοσμίου φήμης οργάνωση οπτικών και οφθαλμιάτρων, το Συμβουλευτικό Συμβούλιο Υγείας Vision, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη μελλοντικών προτύπων του κλάδου. Ο Kalyan Varma, παγκόσμιος αντιπρόεδρος της TÜV Rheinland Electrical Products Services, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε την υιοθέτηση του" Blu-ray Resolution "και η Καλιφόρνια είναι η πρώτη που αναγνωρίζει τα προβλήματα υγείας Blu-ray και βρει λύσεις που είναι κρίσιμη για ολόκληρη τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Στις 29 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε σύνοδος κορυφής δικτύου για παγκόσμιους κατασκευαστές. "

"Καθώς η Καλιφόρνια ήταν η πρώτη στις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο για να επικεντρωθεί σε τοξικές εκπομπές ρυπογόνων ουσιών και νομοθετική εποπτεία, είδαμε για μια ακόμη φορά τους νομοθέτες της Καλιφόρνιας να καθοδηγούν το δρόμο για την επίλυση του προβλήματος Blu-ray, καλώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επικεντρωθούν σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών στην υγεία », δήλωσε η Kalyan Varma,« αυτή η πρωτοβουλία της Καλιφόρνια είναι πολύ σημαντική για τη βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών. Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να φιλοξενήσουμε μια παγκόσμια διάσκεψη κορυφής με τον συνεργάτη μας Eyesafe η γνώση του Blu-ray και η συζήτηση λύσεων και πιστοποιήσεων σε ηγέτες της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτρονικών. Προστασία της υγείας των καταναλωτών. "

"Προσβλέπουμε στο να φιλοξενήσουμε ένα webinar με το Eyesafe και το Συμβουλευτικό Συμβούλιο για την Υγεία του Vision, για να παρέχουμε καθοδήγηση στους αρχικούς κατασκευαστές εξοπλισμού (OEM) και στους προμηθευτές πρωτότυπου σχεδιαστή (ODM) στην αρένα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης." Liu Xiqiang, Διευθυντής της TÜV Rheinland Κέντρο Τεχνολογίας Εργονομίας είπε.

Η σύνοδος κορυφής για το δίκτυο θα πραγματοποιηθεί για ΚΑΕ καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών και ODM. Θα πραγματοποιηθεί στις 07:00 και 17:00 στις 30 Οκτωβρίου, ώρα του Πεκίνου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα δωρεάν τεχνικό εγχειρίδιο σχετικά με τον τρόπο προστασίας του οράματός σας στην ψηφιακή εποχή, το οποίο περιλαμβάνει προηγμένες λύσεις Blu-ray και προβολής.