Σπίτι > Νέα > Η T-Mobile, η συγχώνευση της Sprint παίρνει τη συμφωνία του Τέξας και της Νεβάδας

Η T-Mobile, η συγχώνευση της Sprint παίρνει τη συμφωνία του Τέξας και της Νεβάδας

Μετά το Μισισιπή και το Κολοράντο συμφώνησαν στη συγχώνευση της T-Mobile και της Sprint, οι κρατικοί πληρεξούσιοι του Τέξας και της Νεβάδας δήλωσαν χαλαρά ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την T-Mobile και δεν θα αντιταχθούν πλέον στη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, δήλωσε ότι στη συμφωνία η T-Mobile συμφώνησε ότι δεν θα αυξήσει το κόστος ασύρματης πρόσβασης για τους ανθρώπους του Τέξας μέσα σε 5 χρόνια μετά τη συγχώνευση και ότι θα δημιουργηθούν δίκτυα 5G σε όλο το Τέξας, συμπεριλαμβανομένων και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Το Τέξας εντάχθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης αντι-T-Mobile, το οποίο διοργανώθηκε από τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια τον Αύγουστο. Είπε ότι οι αρχικές αντιρρήσεις ήταν να προστατευθούν οι άνθρωποι του Τέξας από υψηλές τιμές και να εξασφαλιστεί ότι οι κάτοικοι τόσο των αστικών όσο και των αγροτικών περιοχών έχουν πρόσβαση σε καλές υπηρεσίες.

Ο Paxton επεσήμανε ότι έχει την υποχρέωση να προστατεύει τους καταναλωτές και ότι η συμφωνία με την T-Mobile έχει εξασφαλίσει ότι το κόστος χρήσης ασύρματων δικτύων από τους ανθρώπους του Τέξας δεν θα αυξηθεί και ότι θα αποκτήσουν επίσης υψηλής ποιότητας δίκτυα 5G και θα συνεισφέρουν στο Τέξας ' οικονομική ανάπτυξη.

Ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υπάτης Ααρών Δ. Φορντ δήλωσε ότι η συμφωνία με την T-Mobile περιλαμβάνει την εξασφάλιση ότι οι υπηρεσίες 5G στη Νεβάδα θα φτάσουν το 83% των αγροτικών περιοχών εντός 6 ετών και ότι θα διατεθούν στο 94% του πληθυσμού. Επιπλέον, το σχέδιο χρέωσης για κινητά για 6 χρόνια είναι $ 15 για δεδομένα 2GB και $ 25 για δεδομένα 5GB και η χρήση δεδομένων θα αναθεωρηθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Διευθυντής Sprint Marcelo. Ο κ. Marcelo Claure δήλωσε επίσης ότι οι εισαγγελείς της Νεβάδα εξέδωσαν δήλωση τη Δευτέρα λέγοντας ότι έχουν προχωρήσει πέρα ​​από τη δημιουργία μιας νέας T-Mobile και θα φέρουν μεγάλα οφέλη για τους καταναλωτές παντού.

Ωστόσο, αν και το Τέξας και η Νεβάδα δεν αντιτίθενται πλέον, οι δύο εταιρείες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πιέσεις από 14 κράτη, μεταξύ των οποίων η Νέα Υόρκη, η Καλιφόρνια και το Κοννέκτικατ.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Letitia James, πιστεύει ότι η συμφωνία που προτείνεται από την T-Mobile δεν εξετάζει αντιανταγωνιστικές ανησυχίες και η συγχώνευση δύο μεγάλων μεταφορέων θα μειώσει τον ανταγωνισμό σε ολόκληρη την αγορά κινητής τηλεφωνίας, η οποία είναι κακή για τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και την καινοτομία . Ο γενικός εισαγγελέας θα μηνύσει.

Σύμφωνα με την έκθεση "CNET", οι περιπτώσεις συγχώνευσης αντι-T-Mobile και Sprint υπό την ηγεσία της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνιας θα τεθούν στη δίκη στις 9 Δεκεμβρίου.