Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Το ξίφος αναφέρεται στην υπηρεσία σύννεφο; Μνήμη Toshiba: Μπορεί να ξεκινήσει M & A

Το ξίφος αναφέρεται στην υπηρεσία σύννεφο; Μνήμη Toshiba: Μπορεί να ξεκινήσει M & A

Με το αυξανόμενο μερίδιο αγοράς των προηγμένων προϊόντων αποθήκευσης της Toshiba Memory για κέντρα δεδομένων, η εταιρεία δήλωσε ότι είναι πιθανό να ξεκινήσει μια καλή ευκαιρία για συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία IHS, η Toshiba Memory είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής μνήμης μνήμης flash NAND μετά την Samsung Electronics και τον τρίτο μεγαλύτερο κατασκευαστή SSD μετά την Intel.

Ο πρόεδρος της μνήμης Toshiba Stacy Smith είπε: "Ως συμμετέχων στο κέντρο δεδομένων, οι υπηρεσίες cloud αποτελούν βασικό τομέα της ανησυχίας μας και είμαστε πολύ επικεντρωμένοι στην αύξηση του μεριδίου μας στον τομέα.

Ο Smith ήταν ο ταμίας της Intel Corporation και εντάχθηκε στην ιαπωνική εταιρεία τον περασμένο Οκτώβριο. "Με την πάροδο του χρόνου, η μνήμη Toshiba ενδέχεται να ξεκινήσει συγχωνεύσεις και εξαγορές," Smith πρόσθεσε.

Οι αναλυτές ανέφεραν ότι οι προηγούμενες ανησυχίες της Toshiba σχετικά με τα smartphones και άλλα καταναλωτικά προϊόντα έχουν βλάψει τα κέρδη της. Λόγω της αργής αύξησης των πωλήσεων των smartphones και της υπερπροσφοράς τσιπ, η ζημιά της εταιρείας από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους ήταν 28,4 δισ. Γιέν (263 εκατ. Δολάρια), έναντι 54 δισ. Γιέν το προηγούμενο τρίμηνο.

Επιπλέον, η Toshiba Memory ανακοίνωσε ότι θα μετονομαστεί στην Kioxia από την 1η Οκτωβρίου. Η Κιοξία είναι ένας συνδυασμός της ιαπωνικής λέξης kioku και της ελληνικής λέξης axia. Το Kioku σημαίνει "μνήμη" και η αξία σημαίνει "τιμή".

Η Toshiba Memory είχε αρχικά προγραμματιστεί να είναι IPO τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, αλλά οι πηγές επεσήμαναν ότι μπορεί να αναβληθεί μέχρι τον Νοέμβριο ή το 2020. Ο Smith δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα γι 'αυτό, αλλά είπε ότι όταν οι συνθήκες της αγοράς είναι σωστές, θα ειναι ετοιμο.

Επισημαίνει επίσης ότι, δεδομένου ότι η κατάσταση της υπερπροσφοράς διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο, η αγορά μνήμης θα βυθιστεί στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, γεγονός που αντανακλά τις απόψεις άλλων ειδικών της βιομηχανίας.

Στην αγορά flash NAND, οι αναλυτές αναμένουν αύξηση των τιμών λόγω του πρόσφατου τερματισμού λειτουργίας της μονάδας μνήμης της Toshiba. Παρόλο που η επιχείρηση μνήμης της Toshiba έχει αποκατασταθεί, η αποστολή θα πάρει αρκετές εβδομάδες για να ανακτήσει. Ο Smith δήλωσε: "Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε ένα λογικό ποσό αποθέματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετριάσει τον αντίκτυπο στους πελάτες μας".