Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Νότια Κορέα δηλώνει την επιδημία στο "πιο σοβαρό" επίπεδο! Ίσως οι παγκόσμιες τιμές μνήμης να ανεβαίνουν στα ύψη;

Η Νότια Κορέα δηλώνει την επιδημία στο "πιο σοβαρό" επίπεδο! Ίσως οι παγκόσμιες τιμές μνήμης να ανεβαίνουν στα ύψη;

Χθες (23), η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι η νέα επιδημία επιδημίας πνευμονίας κορωνών αυξήθηκε στο «πιο σοβαρό επίπεδο». Σύμφωνα με νέα του νοσοκομείου της Νότιας Κορέας, από τις 16:00 την 23η τοπική ώρα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων νέας κορώνας πνευμονίας στη Νότια Κορέα αυξήθηκε σε 602 και ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε σε 5.

Για τη βιομηχανία ημιαγωγών, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Samsung Electronics όσο και η SK Hynix έχουν επιβεβαιώσει το προσωπικό.

Η Samsung Electronics δήλωσε το Σάββατο ότι είχε επιβεβαιωθεί μια υπόθεση coronavirus στο εργοστάσιο κινητής συσκευής της στο Gumi της Νότιας Κορέας, προκαλώντας το κλείσιμο ολόκληρου του εργοστασίου μέχρι το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου (την επόμενη Δευτέρα).

Η Samsung δήλωσε ότι η εταιρεία έχει απομονωμένους συναδέλφους που έχουν έρθει σε επαφή με τους μολυσμένους υπαλλήλους και έχει λάβει μέτρα για να τα δοκιμάσει για πιθανές λοιμώξεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Times της Κορέας, το εργοστάσιο αυτό παράγει κυρίως smartphones υψηλής τεχνολογίας για την τοπική αγορά, αλλά είναι επίσης υπεύθυνο για τα νέα τηλέφωνα Samsung Galaxy Z Flip. Ωστόσο, ένας υπάλληλος της Samsung δήλωσε ότι το βραχυπρόθεσμο κλείσιμο του εργοστασίου δεν θα επηρεάσει την παραγωγή smartphone.

Αναφέρεται ότι το εργοστάσιο θα κλείσει μέχρι τη Δευτέρα, το συγκεκριμένο συνεργείο έχει επίσης κλείσει, η Samsung απολυμαίνει το εργοστάσιο. Όταν οι εργαζόμενοι επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα, η Samsung θα τους συμβουλεύσει να φορούν μάσκες για να αποφύγουν τα εγχώρια ταξίδια.

Επιπλέον, η SK hynix ανέφερε ότι ένας υπάλληλος είχε ιστορικό επαφής με επιβεβαιωμένες περιπτώσεις πνευμονίας στο Wuhan την περασμένη Τετάρτη (19η), και ένας άλλος υπάλληλος είχε συμπτώματα εικαζόμενης πνευμονίας. Η SK hynix επέβαλε επειγόντως 800 άτομα σε καραντίνα και η SK Hynix τόνισε ότι το συμβάν δεν επηρεάζει επί του παρόντος τις επιχειρήσεις.

Η Samsung και η SK Hynix είναι και οι δύο γίγαντες διεθνών ημιαγωγών, κατέχοντας μονοπωλιακή θέση στο πεδίο μνήμης. Ως εκ τούτου, ορισμένοι εμπιστευματοδόχοι έχουν αναλύσει ότι από την οπτική γωνία της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού, τα μάρκες μνήμης αναμένεται να διατηρήσουν ένα αυξανόμενο πρότυπο, αλλά ο αντίκτυπος σε ολόκληρη την αλυσίδα της βιομηχανίας ηλεκτρονικών απαιτεί περαιτέρω παρατήρηση της εξάπλωσης της επιδημίας.

Από την προοπτική της παγκόσμιας προσφοράς, τα χαρακτηριστικά της βιομηχανίας μνήμης είναι ότι εάν δεν αντιμετωπιστούν οι παγκόσμιοι συστημικοί κίνδυνοι, οι κατασκευαστές δεν θα σπεύσουν να μειώσουν την παραγωγή και ο απολογισμός πελατών εξακολουθεί να είναι ανεπαρκής, ακόμη και αν οι πελάτες του κατάντη αντιμετωπίζουν ελλείψεις και ελλείψεις σε αυτό το στάδιο . Υλικά προβλήματα, αλλά θα διατηρήσει ακόμα μια ορισμένη αγοραστική δύναμη? σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα περισσότερα εργοστάσια ημιαγωγών είναι ιδιαίτερα αυτοματοποιημένα, οι απαιτήσεις για ανθρώπινο δυναμικό δεν είναι υψηλές. Ως αποτέλεσμα, οι τιμές DRAM συνέχισαν να αυξάνονται κατά το πρώτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της TrendForce, οι εταιρείες της Νότιας Κορέας αντιπροσωπεύουν σήμερα το 73,3% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς μνήμης, της οποίας η Samsung Electronics έχει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στον κόσμο, με μερίδιο αγοράς 43,5%. Μέχρι 29,2%.