Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Μαλακωμένα μήλα χρειάζονται σκληρό δίσκο

Μαλακωμένα μήλα χρειάζονται σκληρό δίσκο

Η Apple ανακοίνωσε τα κέρδη της για τρίτο τρίμηνο, αύξηση των εσόδων κατά 1% σε ετήσια βάση, φθάνοντας τα 53,8 δισ. Δολάρια, και τελικά τερμάτισε τα δύο τρίμηνα της πτώσης των εσόδων. Εν τω μεταξύ, τα κέρδη ανά μετοχή της Apple ήταν 2,18 δολάρια, από 2,34 δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι, αλλά υψηλότερα από τα αναμενόμενα 2,09 δολάρια.

Η CEO της Apple, κ. Cook, την ονόμασε την τρίτη σεζόν με τις καλύτερες επιδόσεις, που οδήγησε σε "έσοδα από εγγεγραμμένες υπηρεσίες, επιταχυνόμενη ανάπτυξη φορητών υπολογιστών, ισχυρή απόδοση iPad και Mac και βελτιωμένες πωλήσεις iPhone".

Ωστόσο, οι πωλήσεις iPhone της Apple είναι ακόμα μη ικανοποιητικές, με πωλήσεις 25,968 δισ. Δολαρίων, μειωμένες κατά 12% από 29,74 δισ. Δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Επιπλέον, αυτή είναι και η μείωση των πωλήσεων iPhone για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο.

Το άμεσο αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι ότι το iPhone αντιπροσώπευε μόνο το 48% των συνολικών εσόδων της Apple, πέφτοντας κάτω από το ήμισυ για πρώτη φορά.

Αντίστοιχα, τα έσοδα από την υπηρεσία Apple αυξήθηκαν κατά 12,6%, φθάνοντας τα 11,46 δισ. Δολάρια, αντιπροσωπεύοντας το 21% των συνολικών εσόδων, καθιστώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος της Apple.

Η Apple είναι όλο και περισσότερο μια εταιρεία λογισμικού, το App Store, η Apple Music, το iCloud, το AppleCare και το iTunes αποτελούν ένα επίχρυσο πλέγμα προϊόντων. Ειδικότερα, το App Store, το οποίο έχει καταστεί η μεγαλύτερη ροή μετρητών στην επιχείρηση παροχής υπηρεσιών της Apple, έχει δημιουργήσει ένα άφθαρτο οικοσύστημα εφαρμογής. Στην τηλεδιάσκεψη κερδών, η Apple αποκάλυψε ότι το App Store είναι εξαιρετικό στην Κίνα και οι λήψεις παιχνιδιών συνέβαλαν πολύ.

Το iPhone εξακολουθεί να είναι ο πυρήνας της επιχείρησης της Apple, μόνο η επιβράδυνση της καινοτομίας, η υπερβολικά υψηλή τιμολόγηση, έτσι ώστε το τοπίο της δεν είναι πλέον. Στην τελευταία έκθεση της IDC, η Huawei ξεπέρασε και πάλι την Apple για να γίνει ο δεύτερος στον κόσμο, ενώ οι εγχώριοι κατασκευαστές όπως οι Xiaomi και OPPO παρακολουθούν στενά.

Στην εγχώρια αγορά, σύμφωνα με τα στοιχεία της ερευνητικής εταιρείας Canalys, οι πωλήσεις της Apple μειώθηκαν κατά 14% το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με πτώση 0,6 ποσοστιαίων μονάδων και πέμπτη θέση με μερίδιο αγοράς 5,8%.

Η Apple έχει επίσης λάβει μια σειρά μέτρων για αυτό, όπως οι περικοπές των τιμών και το εμπόριο. Η Cook δήλωσε ότι οι πωλήσεις του iPhone στην Κίνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά από έτος σε έτος και είναι καλύτερη από τα τελευταία δύο τρίμηνα. Η μείωση των πωλήσεων έχει περιοριστεί.

Από την λογική του πυρήνα, οι υπηρεσίες λογισμικού της Apple βασίζονται στο υλικό, αλλά βασίζονται στο υλικό. Είτε πρόκειται για το APP Store είτε για την Apple Music, υπηρεσία iCloud, χωρίς την υποστήριξη του iPhone, είναι ένα κάστρο στον αέρα. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, όταν η Apple ανακοίνωσε την έκθεση κερδών Q1, ο αριθμός των ενεργών χρηστών που αναφέρθηκαν ήταν 1,4 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων 900 εκατομμύρια προήλθαν από το iPhone. Η σημασία του iPhone είναι αυτονόητη.

Η προστασία του iPhone θα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της Apple. Ειδικά όταν ανοίξει η οθόνη 5G, εάν την χάσετε σε ένα βήμα, ίσως χάνετε όλα αυτά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple προσπαθεί να αποκτήσει την επιχειρηματική δραστηριότητα της Intel. Η Apple, η οποία δεν είναι κακή, αγόρασε 2.200 εξαιρετικούς μηχανικούς και περισσότερους από 10.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Είναι μια καλή επιχείρηση. Ο Κουκ σχολίασε το εξής: "Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα. Μας επιτρέπει να έχουμε περισσότερα από 17.000 χαρτοφυλάκια ευρεσιτεχνιών για την ασύρματη τεχνολογία, να επιταχύνουμε την ανάπτυξη των μελλοντικών προϊόντων μας και να έχουμε την κυριότητα και τον έλεγχο στη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας. Βασικά προϊόντα τεχνολογίας. "

Οι αυτό-αναπτυγμένοι επεξεργαστές σειράς A της Apple επιτρέπουν στο iPhone και στο iPad να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Η έλλειψη μίας μόνο βάσης εμποδίζει την Apple να ελέγχει πλήρως την ανάπτυξη του προϊόντος. Αν και η αγωγή με την Qualcomm είναι συμφιλιωμένη, η Apple εξακολουθεί να αισθάνεται ότι το αγκάθι βρίσκεται στο πίσω μέρος. Οι ανταγωνιστές όπως η Huawei και η Samsung θα ξεκινήσουν 5G SoCs με ενσωματωμένη ζώνη βάσης. Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας ενσωματωμένο SoC, η Apple πιθανότατα θα χάσει την παλίρροια των καιρών.

Η τελευταία έκθεση του αναλυτή της Tian Ming Securities Guo Minghao δείχνει ότι η Apple θα ξεκινήσει τρία κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν 5G το 2020. Αυτά τα τρία τηλέφωνα θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τη βασική ζώνη της Qualcomm. Μέχρι το 2021, η Apple θα χρησιμοποιήσει τη δική της ενσωματωμένη ζώνη βάσης SoC στο iPhone. Ταυτόχρονα, η σειρά φορητών προϊόντων της Apple, καθώς και το iPad θα χρησιμοποιήσουν επίσης την αυτο-αναπτυγμένη ζώνη βάσης. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα φορεά προϊόντα της Apple είναι εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση του 2ου τριμήνου, τα επιχειρηματικά έσοδα ανήλθαν σε 5.525 δισ. Δολάρια, σημειώνοντας ετήσια αύξηση 48%. Στην εποχή του 5G, τα wearables θα είναι μια άλλη σημαντική πηγή εισοδήματος για την Apple.

Ο πυρήνας της Apple εξακολουθεί να είναι μια πλατφόρμα υλικού. Εάν δεν μπορείτε να καινοτομήσετε στο υλικό, τα τρέχοντα πλεονεκτήματα μπορεί να εξαφανιστούν σταδιακά. Τα μήλα που παίρνουν μαλακότερο χρειάζονται έναν "σκληρό πυρήνα".