Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Sharp 9.2 δισεκατομμύρια γιεν εισέρχεται στην οθόνη NEC!

Sharp 9.2 δισεκατομμύρια γιεν εισέρχεται στην οθόνη NEC!

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο της Benzinga, σήμερα (25), η NEC Corporation και η Sharp συμφώνησαν να δημιουργήσουν μια κοινή επιχείρηση. Την ίδια στιγμή, η Sharp ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει μερίδιο 66% στην NEC Display Solutions, θυγατρική της NEC, για 9,2 δισ. Γιέν (περίπου 563 εκατ. RMB).

Εξυπακούεται ότι η NDS είναι ο κορυφαίος προμηθευτής οπτικών τεχνολογιών και ηλεκτρονικών πινακίδων παγκοσμίως, με μεγάλο αριθμό πελατών παγκοσμίως.

Από την άποψη αυτή, η Nikkei News επεσήμανε ότι μέσω αυτής της συγχώνευσης και εξαγοράς, η Sharp θα επιταχύνει την επέκταση του κλάδου της επίδειξης στο εξωτερικό, γεγονός που ευνοεί την κυριαρχία των κορεατικών κατασκευαστών όπως η Samsung και η LG στην αγορά.

Ωστόσο, η εξαγορά εξακολουθεί να εκκρεμεί αναθεώρηση από την ρυθμιστική αρχή της Ιαπωνίας για την καταπολέμηση της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και η μεταφορά ιδίων κεφαλαίων αναμένεται να ολοκληρωθεί την 1η Ιουλίου 2020.