Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Semiconductor αναμένεται να ξεκινήσει καλά, πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές δεν υποχωρούν κατά το πρώτο τρίμηνο

Η Semiconductor αναμένεται να ξεκινήσει καλά, πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές δεν υποχωρούν κατά το πρώτο τρίμηνο

Η ευημερία της βιομηχανίας ημιαγωγών αναμένεται να φτάσει φέτος, και θα υπάρξει μια καλή αρχή. Η TSMC και πολλοί άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές ημιαγωγών είναι αισιόδοξοι ότι οι λειτουργικές επιδόσεις του πρώτου τριμήνου δεν θα είναι εκτός περιόδου.

Τα βαρέων εργοστασίων ημιαγωγών της South Asia Branch, Licheng και TSMC, έσπευσαν να πραγματοποιήσουν θεσμικές ενημερώσεις πριν από το Σεληνιακό Νέο Έτος και εξέφρασαν ομόφωνα αισιόδοξες απόψεις για τη βιομηχανική έκρηξη φέτος.

Ο Li Peiying, γενικός διευθυντής της Nanyake, δήλωσε ότι η ζήτηση της αγοράς δυναμικής μνήμης τυχαίας προσπέλασης (DRAM) αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά αυτό το έτος και η προσφορά θα περιοριστεί. Η προσφορά και η ζήτηση πρέπει να είναι υγιείς και να διατηρούν μια αισιόδοξη εικόνα των συνθηκών της αγοράς καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Li Peiying αναμένει ότι οι πωλήσεις και οι τιμές των προϊόντων κατά το πρώτο τρίμηνο αναμένεται να αυξηθούν ταυτόχρονα και ότι οι λειτουργικές επιδόσεις κατά το δεύτερο τρίμηνο πιθανόν να είναι καλύτερες.

Η συσκευασία μνήμης και το εργοστάσιο δοκιμών Licheng είναι επίσης αισιόδοξες ότι οι συνθήκες της αγοράς του τρέχοντος έτους αναμένεται να αυξηθούν σταθερά. Η ζήτηση κατά το πρώτο τρίμηνο είναι καλή και η απόδοση θα αυξηθεί σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Μπορεί ακόμη και να έχει την ευκαιρία να χτυπήσει ένα νέο υψηλό στην ίδια περίοδο των προηγούμενων ετών.

Το χυτήριο TSMC είναι επίσης αισιόδοξο για τις προοπτικές της βιομηχανίας φέτος. Αναμένεται ότι η αγορά ημιαγωγών, εξαιρουμένης της μνήμης, αναμένεται να αυξηθεί κατά 8% φέτος και η απόδοση θα είναι καλύτερη από την πτώση του 3% πέρυσι. Η βιομηχανία χυτηρίου θα αυξηθεί κατά 17% και θα είναι καλύτερη από την περυσινή ισοτιμία.

Με την ισχυρή υποστήριξη της ζήτησης κινητών τηλεφώνων 5G, η TSMC είναι αισιόδοξη ότι τα έσοδά της κατά το πρώτο τρίμηνο αναμένεται να παραμείνουν στο επίπεδο 10,2 δισ. Ευρώ έως 10,3 δισ. Δολάρια ΗΠΑ. Εάν η διάμεση αξία είναι 10,25 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, θα μειώσει το τρίμηνο κατά 1,3% περίπου. Τα συνολικά έσοδα του τρέχοντος έτους θα αυξηθούν κατά περισσότερο από 17% και η απόδοση θα είναι ακόμα καλύτερη από τα πρότυπα του κλάδου.

Ο προηγούμενος κόσμος χυτηρίου πλακιδίων TSMC αναμένεται να διεξαχθεί μετά το κινεζικό ημερολογιακό έτος, αλλά η προηγμένη στρατηγική του προέδρου του κόσμου έχει ήδη αποκαλύψει ότι με την καθιέρωση αναπτυξιακών τάσεων 5G και την επιβράδυνση του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, . .

Η στρατηγική ανέφερε ότι η προηγμένη παραγωγική ικανότητα του κόσμου έχει αρχίσει να είναι σφιχτή και η εμφάνιση σφιχτότητας είναι ταχύτερη από το αναμενόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής ζήτησης για διαχείριση ενέργειας, των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων οδηγών και των αισθητήρων. Ο οργανισμός αναμένει ότι, εκτός από την ανάκαμψη της ζήτησης, τα οφέλη από την παγκόσμια προχωρημένη εξαγορά της πλαστικής σακκούλας 8 ιντσών της Σιγκαπούρης από την GlobalFoundries θα ζυμωθούν και η απόδοση εκτός εποχής αναμένεται το πρώτο τρίμηνο.