Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι μεριδιούχοι της Samsung ρωτήθηκαν ειλικρινά: Γιατί η Samsung υστερεί πίσω από την ανταγωνιστική της Apple;

Οι μεριδιούχοι της Samsung ρωτήθηκαν ειλικρινά: Γιατί η Samsung υστερεί πίσω από την ανταγωνιστική της Apple;

Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης Η ELEC, η Samsung Electronics πραγματοποίησε χθες την 51η συνεδρίαση των μετόχων (18). Κατά τη συνάντηση, οι μέτοχοι της εταιρείας εξακολουθούσαν να ρωτούν γιατί η Samsung παραμένει πίσω από τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της, την Apple.

Ένας μέτοχος της Samsung δήλωσε ότι έπρεπε να αναγκάσει το παιδί της να αγοράσει ένα smartphone της Samsung, το οποίο ήταν αντίθετο με την αρχική πρόθεσή τους να αγοράσουν ένα iPhone. Πρόσθεσε ότι ακόμη και μετά την αγορά ενός τηλεφώνου Galaxy, τα παιδιά της κολλούσαν με το AirPod της Apple αντί για τους Buds της Samsung.


Επιπλέον, ο μέτοχος ρωτούσε επίσης τι σχέδια έχει η Samsung για να επιτύχει αυτή την κατάσταση εμπορικού σήματος.

Από αυτή την άποψη, ο Γκάο Ντοντζεν, επικεφαλής του τμήματος IM της Samsung, δήλωσε ότι παρόλο που η Samsung έχει πολλά να μάθει από τους ανταγωνιστές της, επεσήμανε ότι οι νέοι χρήστες είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη σειρά των κινητών τηλεφώνων Galaxy.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος μέτοχος της Samsung ρώτησε γιατί η Samsung επέμεινε στη χρήση επεξεργαστών της Exynos, οι οποίοι είναι γνωστό ότι έχουν πολλές ατέλειες.

Ο Gao Dongzhen εξήγησε ότι η Samsung επέλεξε την Exynos όχι επειδή κατασκευάστηκε από τη Samsung και βασίστηκε αποκλειστικά σε εκτιμήσεις απόδοσης.

Ωστόσο, η έκθεση επεσήμανε ότι το νέο τηλέφωνο Samsung Galaxy S20 της Samsung είναι φέτος εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, ο οποίος λέγεται ότι τρέχει πολλές φορές πιο γρήγορα από την έκδοση της Exynos. Επιπλέον, σύμφωνα με προηγούμενες ειδήσεις, η Samsung φέτος αποφάσισε να μην πωλήσει τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S20 εξοπλισμένα με επεξεργαστές της Exynos στη Νότια Κορέα. Η βιομηχανία έκρινε ότι ο λόγος μπορεί να είναι ότι η Samsung απέτυχε να περιορίσει το χάσμα μεταξύ των τιμών και της απόδοσης μεταξύ επεξεργαστών της Exynos και επεξεργαστών Qualcomm.

Οι ερωτήσεις των μετόχων της Samsung δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται ειλικρινά από την εταιρεία. Γιατί καθυστερεί πίσω από την Apple, αξίζει να διερευνήσει η Samsung.