Σπίτι > Νέα > Η στρατηγική της Samsung για μείωση των τιμών φέρεται να λειτουργεί, 6nm διαδικασία κερδίζει Qualcomm μεγάλη παραγγελία

Η στρατηγική της Samsung για μείωση των τιμών φέρεται να λειτουργεί, 6nm διαδικασία κερδίζει Qualcomm μεγάλη παραγγελία

Σύμφωνα με την εφημερίδα Taiwan Media Economic Daily, οι πηγές της αλυσίδας εφοδιασμού επισημαίνουν ότι η στρατηγική της Samsung για μείωση των τιμών και εντολές βιασμού έχει λειτουργήσει και η Qualcomm έχει κάνει πάλι εντολές να χρησιμοποιήσει τη διαδικασία 6nm της Samsung για να παράγει μάρκες.

Χθες (6), τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης Business Korea ανέφεραν ότι η Samsung ξεκίνησε μαζική παραγωγή μάρκες χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 6nm EUV τον περασμένο μήνα. Ένας υπάλληλος από μια εταιρεία-εταίρο της Samsung δήλωσε ότι τα προϊόντα 6nm παραδόθηκαν σε μεγάλους εταιρικούς πελάτες της Βόρειας Αμερικής. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η εταιρεία είναι Qualcomm.

Οι πηγές της αλυσίδας εφοδιασμού επεσήμαναν ότι παρόλο που η Samsung ισχυρίζεται ότι είναι 6nm EUV, η απόδοσή της είναι ακόμα χαμηλότερη από την 7nm EUV της TSMC. Η Qualcomm επέστρεψε τις παραγγελίες της στην TSMC πέρυσι. Αυτή τη στιγμή, έβαλε μια άλλη εντολή στη Samsung. Θα πρέπει να είναι ότι η στρατηγική της Samsung για τη μείωση των τιμών και τη βιασύνη έχει λειτουργήσει. Ο επακόλουθος αντίκτυπος στις τιμές των χυτών φρυγανιών αξίζει να δοθεί προσοχή.

Το 2019, η TSMC έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τον αριθμό των 7nm πελατών. Παρόλο που η Samsung δεν έχει λάβει πολλές παραγγελίες, εξακολουθεί να καλλιεργεί προηγμένες διαδικασίες και να επεκτείνει συνεχώς την παραγωγική της ικανότητα. Σύμφωνα με την Jiwei.com, η τρέχουσα δυναμικότητα παραγωγής της Samsung είναι 7,5 εκατομμύρια, δηλαδή 150,000, υψηλότερη από τις 110,000. Επιπλέον, στον μελλοντικό κόμβο 3nm, η Samsung είναι επίσης ηγέτης στην τεχνολογία GAA. Όπως είπε ο TSMC Zhang Zhongmou, ο πόλεμος στον ηγέτη του χυτηρίου δεν έχει τελειώσει.