Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Samsung κυκλοφόρησε μια σειρά τσιπ κινητής τηλεφωνίας 5G, ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής παραγω

Η Samsung κυκλοφόρησε μια σειρά τσιπ κινητής τηλεφωνίας 5G, ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής παραγω

  Η Samsung ανακοίνωσε ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των τσιπ 5G της.


διάφορες μάρκες 5G της Samsung περιλαμβάνει το Exynos Modem 5100, η ​​οποία περιλαμβάνει μια πολύτροπη chipset 5G, το οποίο ήταν το πρώτο 3G στον κόσμο modem συμβατό με το πρότυπο 3GPP 5G νέα διεπαφή (5G-NR). Είναι επίσης ένα chip από την έκδοση του Galaxy S10 5G, η οποία ξεκίνησε στη Νότια Κορέα, την Τετάρτη.

Samsung είπε μαζική παραγωγή του πομποδέκτη RF single-chip Exynos RF 5500 και το διάλυμα διαμορφωτής ισχύος Exynos SM 5800 έχει επίσης αρχίσει. Η Exynos RF 5500 διαθέτει 14 διαδρομές δέκτης για λήψη, 4x4 MIMO και υψηλής τάξης 256 QAM (Quadrature Amplitude Modulation) για τη μετάδοση δεδομένων σε δίκτυα 5G? το Exynos SM 5800 επιτρέπει τη μετάδοση δεδομένων υψηλής ταχύτητας στη συσκευή. Μπορεί ακόμη να συμβάλει στην αύξηση της αποδοτικότητας ισχύος κατά 30%.

Και τα τρία μάρκες υποστηρίζουν το φάσμα 5G-NR sub-6GHz και την παραδοσιακή ασύρματη τεχνολογία πρόσβασης.

Ωστόσο, για την έκδοση Galaxy S10 5G που πωλούνται στο εξωτερικό, κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν X50 τσιπ της Qualcomm ως μόντεμ.

Παρά το γεγονός ότι η Samsung είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην ημιαγωγών μνήμης, έχει μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές, όπως η Intel και η Qualcomm στην παραδοσιακή μάρκες.