Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Samsung κυκλοφόρησε επισήμως τον επεξεργαστή της Exynos 990

Η Samsung κυκλοφόρησε επισήμως τον επεξεργαστή της Exynos 990

Σύμφωνα με το sammobile, η Samsung ξεκίνησε επίσημα τον επεξεργαστή ναυαρχίδας Exynos 990 στο 2019 "Samsung Technology Event" στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Η Samsung δήλωσε ότι ο επεξεργαστής Exynos990 και το τσιπ ExynosModem5123 θα μπει στη μαζική παραγωγή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Samsung ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον εμβληματικό επεξεργαστή κινητής τηλεφωνίας που βασίζεται στη διαδικασία των 7nm EUV. Το Exynos990 διαθέτει NPU διπλού πυρήνα με υπολογιστική ισχύ 10 TOP. Υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης 120Hz, LPDDR5 (2750MHz), αισθητήρα 108MP και ούτω καθεξής.

Ο επεξεργαστής Samsung Exynos990 χρησιμοποιεί το νέο μόντεμ 5G, ExynosModem5123, το οποίο υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες δικτύου (διπλή λειτουργία 5G, συμβατή με 2G-4G). Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι μπορεί να προσφέρει μέγιστη ταχύτητα λήψης 7,35 Gbps σε 5G και μέγιστη ταχύτητα λήψης 3,0 Gbps σε 4G.