Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Samsung επεκτείνει τον προμηθευτή τσιπ Micro LED

Η Samsung επεκτείνει τον προμηθευτή τσιπ Micro LED

YOFC 12η Μαρτίου, η Samsung Electronics προσέθεσε στην Ταϊβάν την Epistar της Ταϊβάν ως προμηθευτή μαρκών MicroLED, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στη σειρά MicroLED TV. Με την επέκταση της αλυσίδας εφοδιασμού MicroLED, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεόρασης στον κόσμο ενδέχεται να ετοιμάζεται να εγκαταστήσει μια τηλεόραση MicroLED στους καταναλωτές αυτόν τον Ιανουάριο στο CES.

Η Samsung υπογράμμισε ότι η MicroLED της είναι μια οθόνη βασισμένη σε λειτουργικές μονάδες, χωρίς περιορισμούς, μέγεθος, αναλογία διαστάσεων ή περιορισμοί επίλυσης. Η τεχνολογία κατασκευής οθόνης MicroLED της Samsung Electronics επικεντρώνεται σε τεράστιες τεχνολογίες μεταφοράς και επισκευής, γεγονός που αποτελεί μείζονα πρόκληση για την εμπορευματοποίηση της MicroLED. Η Samsung εξετάζει επίσης τη χρήση τεχνολογίας μεταφοράς λέιζερ για τη βελτίωση της διαδικασίας μεταφοράς.

Ως τεχνολογία αυτο-φωτιζόμενης οθόνης, η MicroLED έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την τρέχουσα τεχνολογία τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής φωτεινότητας και της ευρείας κάλυψης των χρωμάτων της QLED, καθώς και της βαθιάς μαύρης και ζωντανής αντίθεσης του OLED και δεν υπάρχει καύση κίνδυνος. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η αρθρωτή σχεδίαση είναι ειδικά πλεονεκτήματα της MicroLED.

Ωστόσο, η κατασκευή της MicroLED TV είναι πολύ δύσκολη και δαπανηρή και η τιμή της θα υπερβεί κατά πολύ το φάσμα των απλών καταναλωτών, γεγονός που αποτελεί επίσης σημαντικό λόγο που εμποδίζει την μετατροπή της σε τεχνολογία προβολής. Ωστόσο, με τη διαφοροποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού μερών, το κόστος θα μειωθεί σταδιακά με την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας και τη βελτίωση του τεχνολογικού επιπέδου. Η προσθήκη του Epistar θα παράσχει μια τεράστια ώθηση στις σειρές προϊόντων της Samsung, των 75, 88, 93 και 110 ιντσών MicroLED TV.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας MicroLED της Samsung ενδέχεται να τονώσει τους κατασκευαστές της οθόνης. Οι περισσότερες εταιρίες προβολής χρησιμοποιούν τεχνολογία MiniLED περίπου 100μm, εστιάζοντας σε προϊόντα πάνω από 120 ίντσες. Στην αγορά της τηλεόρασης όπου η LCD και η OLED αντιπροσωπεύουν μεγάλο ποσοστό, τα προϊόντα MicroLED είναι απίθανο να αναπτυχθούν βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, η βιομηχανία αναμένει ότι καθώς η Samsung προωθεί ενεργά τα προϊόντα MicroLED, περισσότερες εταιρείες θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν σχετικές τεχνολογίες.

Πριν από αυτό, οι προμηθευτές της MicroLED της Samsung ήταν το PlayNitride της Ταϊβάν και η Sanan Optoelectronics της Κίνας.