Σπίτι > Νέα > Η Samsung καθυστερεί την επένδυση στη γραμμή παραγωγής μνήμης Pyeongtaek P2

Η Samsung καθυστερεί την επένδυση στη γραμμή παραγωγής μνήμης Pyeongtaek P2

Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα "Etnews" η σημερινή μνήμη της αγοράς εξακολουθεί να είναι φτωχή, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη αβεβαιότητα των εμπορικών συγκρούσεων μεταξύ της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, της Νότιας Κορέας τεχνολογίας γίγαντα Samsung αποφάσισε να αναστείλει τη γραμμή παραγωγής μνήμης P2 για Pyeongtaek στο δεύτερο εξάμηνο του 2019. επένδυση .

Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα επεσήμαναν ότι πολλά σημάδια δείχνουν τώρα ότι η Samsung καθυστερεί το επενδυτικό σχέδιο του εργοστασίου Pyeongtaek P2. Αυτές περιλαμβάνουν παραγγελίες για την αγορά μηχανών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019, οι οποίες έχουν καθυστερήσει μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2020, γεγονός που θα καθυστερήσει την επιθυμία της Samsung να επενδύσει στη γραμμή μνήμης P2 από το 2018 για να γίνει η μεγαλύτερη αποθήκη αποθήκευσης παγκοσμίως . .

Η έκθεση επεσήμανε ότι η βιομηχανία πιστεύει ότι η Samsung πίστευε αρχικά ότι η βιομηχανία μνήμης θα αρχίσει να ανακάμπτει το δεύτερο εξάμηνο του 2019, τότε η γραμμή παραγωγής της Samsung Pyeongtaek P2 θα ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του εργοστασίου κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 , και θα παραγγελθούν μετά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Σε αυτό το κύμα της περιόδου ανάκτησης μνήμης. Απροσδόκητα, η κατάσταση της αγοράς δεν φαίνεται να είναι τόσο ομαλή όσο αναμενόταν η Samsung, γεγονός που κάνει επίσης τη Samsung να προσαρμόσει το ρυθμό των επενδύσεων.

Η έκθεση επεσήμανε επίσης ότι οι εμπλεκόμενοι κλάδοι επεσήμανε ότι ο μεγαλύτερος λόγος της Samsung για την προσαρμογή της εγκατάστασης Pyeongtaek P2 είναι ότι εκτός από το τρέχον επίπεδο απογραφής στη μνήμη του πελάτη, υπάρχουν ακόμη τρεις έως τέσσερις μήνες το πρώτο εξάμηνο του έτους, συν πρόσφατα περιστατικά. Υπό τις συνθήκες πολλών αβεβαιοτήτων, όπως η εμπορική σύγκρουση μεταξύ Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας, η Samsung πρέπει να κάνει προσαρμογές.

Οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία τόνισαν ότι παρότι η πρόσφατη προσφορά μνήμης έχει βελτιωθεί, αυτό οφείλεται στην αναμενόμενη ψυχολογία της αγοράς που βασίζεται στην εμπορική σύγκρουση μεταξύ Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καλά νέα για τη Samsung, επειδή η κατάσταση παρακολούθησης μπορεί να καταστήσει την Samsung αδύνατη να προμηθεύσει, με αποτέλεσμα την έλλειψη μνήμης στην αγορά, γεγονός που κάνει την Samsung να ανησυχεί.

Και οι κατασκευαστές εξοπλισμού ημιαγωγών δήλωσαν ότι παρόλο που η Samsung αναμένεται να καθυστερήσει την επένδυση στη γραμμή παραγωγής Pyeongtaek P2 κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 έως το πρώτο τρίμηνο του 2020, δεν αποκλείει ότι αυτή η επένδυση θα συνεχίσει να αναβάλλεται. Ο λόγος είναι ότι η σημερινή εμπορική διαμάχη Ιαπωνία-Κορέα, η Ιαπωνία μπορεί να επεκτείνει περαιτέρω τα προϊόντα ελέγχου. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στην παραγωγή της Samsung, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή του αρχικού επενδυτικού σχεδίου.