Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Samsung και η SK Hynix είδαν την πτώση των πωλήσεων NAND κατά σχεδόν 30% το τρίτο τρίμηνο

Η Samsung και η SK Hynix είδαν την πτώση των πωλήσεων NAND κατά σχεδόν 30% το τρίτο τρίμηνο



Στις 24 Νοεμβρίου, μια έκθεση που δημοσίευσε η Trendforce έδειξε ότι οι πωλήσεις του NAND Flash στο τρίτο τρίμηνο της Samsung Electronics και της SK Hynix (συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών της) μειώθηκαν λόγω της αποδυνάμωσης της ζήτησης που προκλήθηκε από την οικονομική ύφεση.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της Samsung Electronics μειώθηκαν κατά 28,1% το μήνα σε μήνα σε 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Το μερίδιο αγοράς της μειώθηκε κατά 1,6 ποσοστιαίες μονάδες μήνα σε μήνα σε 31,4%, αλλά εξακολουθεί να κατατάσσεται στον κόσμο. Την ίδια περίοδο, το μερίδιο αγοράς του Ιαπωνικού Armor Man αυξήθηκε κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες μήνα σε μήνα, σε 20,6%, κατατάσσεται το δεύτερο μετά το SK Hynix. Οι πωλήσεις της SK Hynix μειώθηκαν κατά 29,8% μήνα σε μήνα σε 2,54 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και το μερίδιο αγοράς της μειώθηκε στο 18,5%, κατατάσσοντας την τρίτη θέση.

Η Trendforce επεσήμανε ότι η αγορά NAND Flash στο τρίτο τρίμηνο απέτυχε να αντέξει τον αντίκτυπο της αδύναμης ζήτησης και οι αποστολές τόσο σε ηλεκτρονικά καταναλωτικά όσο και σε πεδία διακομιστή ήταν χειρότερα από το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα την πτώση των τιμών του Nand Flash στο τρίτο τρίμηνο να επεκταθεί 18,3%.

Επιπλέον, η συνολική οικονομία εξακολουθεί να είναι αδύναμη, οι προσωπικές και επιχειρηματικές δαπάνες καθίστανται συντηρητικές και συνεπώς η δυναμική των επιχειρήσεων είναι επομένως καθυστερημένη, γεγονός που καθιστά την πίεση του αποθέματος να εξαπλωθεί στο αρχικό εργοστάσιο και η σχετική πίεση των πωλήσεων αυξάνεται δραματικά.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Trendforce, το τρίτο τρίμηνο, ο αριθμός των αποστολών προμηθευτών μειώθηκε κατά 6,7% το μήνα το μήνα και η μέση τιμή πωλήσεων μονάδας συνέχισε να μειώνεται. Τα συνολικά έσοδα της βιομηχανίας NAND Flash ήταν περίπου 13,71 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ένα μήνα για μείωση του μήνα τόσο υψηλή