Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Τα έσοδα της Samsung Q2 μειώθηκαν 5,6% στα 44,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ανάπτυξη διαδικασίας 4nm

Τα έσοδα της Samsung Q2 μειώθηκαν 5,6% στα 44,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ανάπτυξη διαδικασίας 4nm

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε στις 30 το δεύτερο τρίμηνο του 2020 τα κέρδη, τα έσοδα μειώθηκαν 5,6% στα 52,97 τρισεκατομμύρια γουόν (περίπου 44,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 23,5% στα 8,15 τρισεκατομμύρια γουόν. Το καθαρό κέρδος που αναλογεί στους μετόχους της μητρικής εταιρείας ήταν 5,49 τρισεκατομμύρια γουόν, αύξηση 8,4% την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την έκθεση κερδών του δεύτερου τριμήνου σε μια εποχή που η πανδημία COVID-19 έπληξε σοβαρά την παγκόσμια οικονομία, προκαλώντας την πτώση των εξαγωγών της Νότιας Κορέας και έπεσε σε οικονομική ύφεση για πρώτη φορά σε 17 χρόνια. Ωστόσο, το απομακρυσμένο γραφείο και η διαδικτυακή εκπαίδευση έχουν αυξήσει τη ζήτηση DRAM. Samsung Semiconductor Το τμήμα συνέβαλε το μεγαλύτερο ποσοστό λειτουργικών κερδών το δεύτερο τρίμηνο.

Η οικονομική έκθεση δείχνει ότι οι πωλήσεις του δεύτερου τριμήνου του τμήματος ημιαγωγών ήταν 18,23 τρισεκατομμύρια γουόν και τα λειτουργικά κέρδη ήταν 5,43 τρισεκατομμύρια γουόν, αντιπροσωπεύοντας το 66,6% του συνολικού λειτουργικού κέρδους.

Επιπλέον, το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επεσήμανε επίσης ότι η διαδικασία πρώτης γενιάς της Samsung Electronics 4nm βρίσκεται σε μαζική παραγωγή και η διαδικασία δεύτερης γενιάς βρίσκεται υπό ανάπτυξη.