Σπίτι > Νέα > Samsung Galaxy Fold 2 έκθεση: το μοντέλο SM-F700 μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθετη πτυσσόμενη οθόνη

Samsung Galaxy Fold 2 έκθεση: το μοντέλο SM-F700 μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθετη πτυσσόμενη οθόνη

Στις 8 Νοεμβρίου, ο συντάκτης XDA MaxWinebach αποκάλυψε στο Twitter ότι το μοντέλο Samsung Galaxy Fold 2 είναι το SM-F700, το οποίο υιοθετεί ένα νέο σχέδιο.

Η MaxWinebach δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του Galaxy Fold 2. Ωστόσο, η Samsung έχει επιδείξει προηγουμένως μια λύση κατακόρυφης πτυσσόμενης οθόνης στη διάσκεψη προγραμματιστών της Samsung το 2019. Θεωρείται ότι το διάλυμα μπορεί να εφαρμοστεί στο Galaxy Fold 2.

Το κάθετο πτυσσόμενο κινητό τηλέφωνο είναι κάπως παρόμοιο με το παραδοσιακό κινητό τηλέφωνο flip. Σύμφωνα με το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε η Samsung, το πτυσσόμενο κινητό τηλέφωνο συρρικνώνεται αυτόματα και προσαρμόζει το περιεχόμενο της οθόνης όταν διπλώνεται.

Νωρίτερα, ο Gao Dongjin, επικεφαλής της επιχειρησιακής μονάδας IM της Samsung, δήλωσε ότι το επόμενο έτος θα αυξήσει την παραγωγή πτυσσόμενων κινητών τηλεφώνων και θα ανακοινώσει τον χρόνο απελευθέρωσης των κινητών τηλεφώνων διπλής όψης επόμενης γενιάς σε μια κατάλληλη στιγμή.

Είναι κατανοητό ότι η πρώτη πτυσσόμενη οθόνη της Samsung κινητό τηλέφωνο GalaxyFold άνοιξε επίσημα τις πρώτες πωλήσεις της στις 10 π.μ. σήμερα, η έκδοση της Εθνικής Τράπεζας της τιμής των 15999 γιουάν. Λιγότερο από 5 λεπτά μετά την πώληση, πωλήθηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung, Jingdong, Tmall, Suning Samsung επίσημο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, δημοφιλή δημοτικότητα. Φαίνεται ότι το Galaxy Fold 2 είναι επίσης ένα θέμα φυσικά!