Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Samsung Electronics κερδίζει το πνευματικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας SmarTen

Η Samsung Electronics κερδίζει το πνευματικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας SmarTen



  Σύμφωνα με την επιχειρηματική σχολή, η Samsung Electronics κέρδισε μια δίκη εναντίον του αμερικανικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας SmarTen.

Το αμερικανικό εφετείο του ομοσπονδιακού κυκλώματος εξέδωσε απόφαση υπέρ της Samsung Electronics, λέγοντας ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που διεκδικεί η SmarTen είναι απλώς αφηρημένες έννοιες και δεν μπορούν να προστατευθούν από το νόμο.

Το 2017, η SmarTen προσέβαλε την απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου στην αμερικανική δίκη εναντίον της Samsung Electronics, λέγοντας ότι η εφαρμογή "health" στο smartphone της Samsung παραβίασε τα τέσσερα τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας της, τα οποία αφορούσαν υπολογισμό απόστασης, δίαιτα, βάρος και παρακολούθηση κίνησης.

Ωστόσο, το δικαστήριο βρισκόταν στο πλευρό της Samsung Electronics, λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί της SmarTen βασίζονταν σε αφηρημένες έννοιες που δεν άξιζαν νομική προστασία. Αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο επιβεβαίωσε την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Η SmarTen και η UniLoc θεωρούνται ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παλαίμαχων ευρεσιτεχνιών παγκοσμίως, οι οποίες κατέθεσαν τέσσερις αγωγές παράβασης εναντίον της Samsung κατά το 2017. Αυτές οι εταιρείες είναι πασίγνωστες για τη στόχευση αρκετών κορεατικών εταιριών πληροφορικής όπως η Samsung Electronics, LG Electronics, Kakao και Nexon .