Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Αντιπρόεδρος της Samsung Electronics: Η αγορά μνήμης μνήμης αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης

Αντιπρόεδρος της Samsung Electronics: Η αγορά μνήμης μνήμης αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ, ο Kim Ki-nam, αντιπρόεδρος της νοτιοκορεατικής γίγαντας Samsung Electronics, δήλωσε την Τρίτη ότι η αγορά μνήμης μνήμης αρχίζει να δείχνει σημάδια βελτίωσης, γεγονός που καθιστά τη Samsung Electronics να εξετάσει προσεκτικά την έναρξη της δεύτερης- τετραμελής μάρκα εργοστάσιο τσιπ στο Pyeongtaek, Gyeonggi χρόνο.

Ο αντιπρόεδρος της Samsung Electronics είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην εκπομπή CES στο Λας Βέγκας: "Υπάρχουν ενδείξεις ότι η αγορά ανακάμπτει, αλλά είναι ακόμα δύσκολο να προβλέψουμε πόσο θα ανακάμψει η αγορά και ποιοι παράγοντες θα είναι δύσκολο να προβλεφθεί. "

Η δεύτερη μονάδα παραγωγής τσιπ μνήμης της Samsung πρόκειται να ολοκληρωθεί και η περιοχή της είναι ισοδύναμη με 400 γήπεδα ποδοσφαίρου. Το εργοστάσιο προγραμματίζεται να ξεκινήσει την παραγωγή φέτος. Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Asiana Institute of Finance ανέφερε ότι οι τιμές των τσιπ είναι πιθανό να σταθεροποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και να ανακάμψουν το δεύτερο τρίμηνο.

Ο Kim δήλωσε ότι η Samsung θα μπορούσε σύντομα να αποφασίσει πότε θα ξεκινήσει το δεύτερο εργοστάσιο μνήμης chip στο Pyeongtaek με βάση τις τάσεις της αγοράς. "Θα λάβουμε αποφάσεις βάσει των μεταβαλλόμενων συνθηκών της αγοράς και των συμφωνιών μας (των επιχειρήσεων)", δήλωσε. "Όσο για το αν αυτό το εργοστάσιο θα παράγει μαζικά προηγμένα μάρκες NAND, η Kim δήλωσε:" Εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες της αγοράς. "

Η προκαταρκτική οικονομική έκθεση της εταιρείας που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη έδειξε ότι η επιχείρηση ημιαγωγών της Samsung αναμένεται να ανακάμψει το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, καταλήγοντας στην πτωτική τάση πέρυσι.

Νωρίτερα σήμερα, η Samsung ανακοίνωσε ότι η εταιρεία είχε λάβει πωλήσεις 59 τρισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 50,2 δισεκατομμύρια δολάρια) στις πωλήσεις το τέταρτο τρίμηνο του 2019 και είχε λειτουργικό κέρδος 7,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Λόγω της μείωσης της ζήτησης και των τιμών των τσιπ, τα έσοδα από πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν κατά 0,46% και 34,26% αντίστοιχα.

Για το σύνολο του έτους 2019, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας μειώθηκαν 52,95% σε ετήσια βάση στα 27,71 τρισεκατομμύρια κέρδη. τα έσοδα μειώθηκαν 5,85% σε ετήσια βάση, φθάνοντας τα 22,952 εκατομμύρια κέρδη. Αυτό είναι το χαμηλότερο λειτουργικό κέρδος της εταιρείας από το 2015 και τα χαμηλότερα έσοδά της από το 2016.

Οι παρατηρητές της αγοράς δήλωσαν ότι η αδυναμία στην αγορά τσιπ αναμένεται να χαλαρώσει ήδη από το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και επεσήμανε ότι η έκθεση κερδών της Samsung για το τέταρτο τρίμηνο ξεπέρασε ελαφρώς τις προσδοκίες της αγοράς.

Η βιομηχανία ημιαγωγών έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης. Την ίδια στιγμή, λόγω της εισαγωγής υπηρεσιών 5G και πτυσσόμενων οθονών, η ζήτηση της αγοράς για smartphones έχει επίσης ξεκινήσει. Μερικοί αναλυτές προβλέπουν ότι το λειτουργικό κέρδος της Samsung φέτος μπορεί να αυξηθεί έως και 40%.