Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η SK hynix δημοσιεύει οικονομική έκθεση για το τρίτο τρίμηνο της χρήσης 2019

Η SK hynix δημοσιεύει οικονομική έκθεση για το τρίτο τρίμηνο της χρήσης 2019

24 Οκτωβρίου 2019 - Η SK hynix ανακοίνωσε την οικονομική έκθεση του τρίτου τριμήνου για το 2019, 30 Σεπτεμβρίου 2019. Το τρίτο τρίμηνο, τα συνολικά έσοδα ήταν 6,84 τρισεκατομμύρια κέρδη, το λειτουργικό κέρδος ήταν 472,6 δισεκατομμύρια κέρδη, και τα καθαρά κέρδη ήταν 495,5 δισεκατομμύρια κέρδη. Το λειτουργικό περιθώριο για το τρίμηνο ήταν 7% και το καθαρό περιθώριο κέρδους ήταν 7%.

Το τρίτο τρίμηνο, λόγω της τάσης αποκατάστασης της ζήτησης, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 6% σε τριμηνιαία βάση. Ωστόσο, όσον αφορά την αποδοτικότητα, αν και το μοναδιαίο κόστος της DRAM μειώθηκε, η μείωση της τιμής αγοράς δεν αντισταθμίστηκε πλήρως και τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν κατά 26%.

Όσον αφορά τη DRAM, η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά σε νέα κινητά προϊόντα και καθώς ορισμένοι πελάτες των κέντρων δεδομένων αύξησαν τις αγορές τους, οι μεταφορές bit DRAM αυξήθηκαν κατά 23%, αλλά οι τιμές συνέχισαν να εξασθενίζουν και οι μέσες τιμές πώλησης μειώθηκαν κατά 16%. . Ωστόσο, η μείωση των μέσων τιμών πώλησης έχει μειωθεί από το προηγούμενο τρίμηνο.

Για το NAND flash, η εταιρεία ανταποκρίθηκε ενεργά στην αγορά λύσεων κινητής τηλεφωνίας και SSD υψηλής χωρητικότητας με συνεχή ανάκαμψη της ζήτησης, αλλά οι μικρές αποστολές της εταιρείας μειώθηκαν κατά 1% λόγω της προσωρινής αύξησης των πωλήσεων μεμονωμένων στοιχείων κατά το προηγούμενο τρίμηνο. Ωστόσο, η μέση τιμή πώλησης αυξήθηκε κατά 4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο λόγω της μείωσης του ποσοστού πωλήσεων μεμονωμένων στοιχείων σε σχετικά χαμηλές τιμές.

Η SK hynix σχεδιάζει να προσαρμόζει ευέλικτα την παραγωγή και τις επενδύσεις σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς ενώ παράλληλα ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις διακυμάνσεις της ζήτησης που προκαλούνται από εξωτερικές αβεβαιότητες.

Η SK hynix μετατρέπει ένα μέρος της γραμμής παραγωγής της στο εργοστάσιο Icheon M10 σε μια γραμμή παραγωγής για μαζική παραγωγή αισθητήρων εικόνας CMOS (CIS) μειώνοντας ταυτόχρονα την παραγωγή μνήμης flash 2D NAND. Ως αποτέλεσμα, η παραγωγική ικανότητα της μνήμης flash DRAM και NAND αναμένεται να μειωθεί το επόμενο έτος σε σύγκριση με πέρυσι. Σε σύγκριση με το τρέχον έτος, το ποσό των επενδύσεων το επόμενο έτος θα μειωθεί επίσης σημαντικά.

Επιπλέον, η SK hynix σχεδιάζει να συνεχίσει να αναπτύσσει μια νέα γενιά τεχνολογίας μικρο-μηχανικών και να επεκτείνει άλλα χαρτοφυλάκια προϊόντων επεκτείνοντας τις πωλήσεις προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας για να επιτύχει μεγαλύτερη ανάπτυξη της αγοράς.

Η SK hynix σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή της δεύτερης γενιάς DRAM 10nm (1Y) σε 10% μέχρι το τέλος του επόμενου έτους και σχεδιάζει μαζική παραγωγή του πρόσφατα αναπτυγμένου έργου 10nm (1Z) τρίτης γενιάς. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να ανταποκριθεί ενεργά στις αγορές LPDDR5 και HBM2E. Τα προϊόντα αυτά αναμένεται να υιοθετηθούν ενεργά από τους πελάτες το επόμενο έτος.

Η εταιρεία θα επεκτείνει την παραγωγή φωτοβολταϊκών προϊόντων 4D NAND 96 επιπέδων στο δεύτερο εξάμηνο έως το τέλος του έτους και θα προωθήσει τη μαζική παραγωγή και την προετοιμασία πωλήσεων της μνήμης flash NAND 128 NAND. Επιπλέον, η εταιρεία επικεντρώνεται στην αγορά έξυπνων τηλεφώνων και SSD και αναμένεται ότι το ποσοστό SSD στις πωλήσεις flash NAND της hynix θα αυξηθεί στο 30% το τέταρτο τρίμηνο.

Η SK hynix δήλωσε: "Θα ελαχιστοποιήσουμε την αστάθεια της επιχείρησής μας με βάση την εμπειρία αυτής της κάμψης της αγοράς. Παράλληλα, θα αυξήσουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης".