Σπίτι > Νέα > Οι υπάλληλοι της SK Hynix μολύνθηκαν με νέο ιό στεφανιού, 800 άτομα βρίσκονταν σε καραντίνα

Οι υπάλληλοι της SK Hynix μολύνθηκαν με νέο ιό στεφανιού, 800 άτομα βρίσκονταν σε καραντίνα

Σύμφωνα με την Times της Κορέας, η SK Hynix δήλωσε την Πέμπτη ότι περίπου 800 υπάλληλοι στο πάρκο Icheon, περίπου 70 χιλιόμετρα νότια της Σεούλ, έπρεπε να απομονωθούν. Προηγουμένως, η εταιρεία διαπίστωσε ότι ένας νέος υπάλληλος είχε στενή επαφή με έναν νέο ασθενή με κορωναϊό στο Daegu Metropolitan City.

Οι νοσοκομειακές αρχές της Νότιας Κορέας ανέφεραν την Τετάρτη ότι υπήρχαν περισσότερες από 10 μολύνσεις από κοροναϊό στο Daegu, 300 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σεούλ μόνο.

Η SK Hynix δήλωσε ότι ένας νέος υπάλληλος ανέπτυξε συμπτώματα πνευμονίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο για ένα νέο τεστ νουκλεϊκών οξέων με κοροναϊό. Η εταιρεία έκλεισε το εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας την Τετάρτη και έστειλε 280 νέους εργαζόμενους στο σπίτι. Επίσης έκλεισε τις εσωτερικές κλινικές που επισκέφθηκαν νέοι υπάλληλοι.

Ωστόσο, η ανακάλυψη του νέου ιού της κορώνας δεν επηρέασε την κανονική λειτουργία του εργοστασίου του. Εννοείται ότι η SK Hynix απασχολεί περίπου 18.000 εργαζόμενους στο Lichuan Park.