Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > SIA: Περισσότερο από το 73% των ΗΠΑ μάρκες μπορούν να αντικατασταθούν από προϊόντα από άλλες χώρες

SIA: Περισσότερο από το 73% των ΗΠΑ μάρκες μπορούν να αντικατασταθούν από προϊόντα από άλλες χώρες

Στις 17 Αυγούστου, το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ενίσχυσε περαιτέρω τους περιορισμούς στην πρόσβαση της Huawei στην τεχνολογία των ΗΠΑ και συμπεριέλαβε τις 38 θυγατρικές της Huawei σε 21 χώρες και περιοχές στη «Λίστα οντοτήτων», η οποία υπόκειται σε όλους τους κανονισμούς εξαγωγής (EAR) απαιτήσεις άδειας. Επιπλέον, το Reuters ανέφερε ότι αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ δήλωσαν ότι η κυβέρνηση Trump εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τον μεγαλύτερο κατασκευαστή τσιπ της Κίνας SMIC στον κατάλογο οντοτήτων.

Από την άποψη αυτή, τα ψηφιακά ψηφία των μέσων ενημέρωσης της Ταϊβάν ανέφεραν ότι, ακόμη και αν η Κίνα πρέπει να περάσει 10 χρόνια, θα αντικαταστήσει σταδιακά τους Αμερικανούς σχεδιαστές τσιπ, προγραμματιστές λογισμικού τσιπ και κατασκευαστές εξοπλισμού ημιαγωγών και θα απομακρύνει τους Αμερικανούς προμηθευτές από την κινεζική αγορά.

Επιπλέον, η έκθεση ανέφερε ότι η Αμερικανική Ένωση Ημιαγωγών (SIA) επισήμανε πρόσφατα σε μια έκθεση που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ότι περισσότερο από το 73% των αμερικανικών τσιπ μπορούν να αντικατασταθούν από προϊόντα από άλλες χώρες και ότι η Huawei έχει κοπεί από τους κατασκευαστές τσιπ ΗΠΑ. Αυτό όχι μόνο θα μειώσει σημαντικά τα έσοδα των κατασκευαστών των ΗΠΑ, αλλά θα μειώσει επίσης σχετικά τους προϋπολογισμούς Ε & Α των παραγόντων της βιομηχανίας των ΗΠΑ για επανεπένδυση. Με τη σταδιακή αποδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας, το μερίδιο αγοράς ημιαγωγών στις ΗΠΑ μπορεί σταδιακά να μειωθεί.

Επιπλέον, η SIA τόνισε επίσης ότι η κινεζική αγορά είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες αγορές στη βιομηχανία ημιαγωγών των ΗΠΑ, με τις ετήσιες συναλλαγές να αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο των συνολικών εσόδων των κατασκευαστών ημιαγωγών των ΗΠΑ. Υπερβολικά μεγάλης κλίμακας κυρώσεις που επιβάλλονται στους κινέζους κατασκευαστές για την επιβολή ελέγχων στις εξαγωγές ενδέχεται να μειώσουν τις πωλήσεις των κατασκευαστών των ΗΠΑ κατά 37%, γεγονός που θα μειώσει επίσης σημαντικά το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς κατά περίπου 18%. Μια τέτοια απαγόρευση θα καταστρέψει αναμφίβολα την αμερικανική βιομηχανία ημιαγωγών.