Σπίτι > Νέα > Οι φήμες ότι η Huawei κάλεσε την TSMC να μεταφέρει πιο προηγμένη χωρητικότητα

Οι φήμες ότι η Huawei κάλεσε την TSMC να μεταφέρει πιο προηγμένη χωρητικότητα

Η Nikkei Asian Review ανέφερε στις 14 ότι τα στελέχη της Huawei επισκέφθηκαν την TSMC τον Οκτώβριο, ελπίζοντας ότι η TSMC θα μεταφέρει πιο προηγμένη παραγωγική δυναμικότητα στην ηπειρωτική χώρα για να εξασφαλίσει τα βασικά συστατικά των smartphones της και του εξοπλισμού δικτύου. Η προσφορά είναι αθώα.

Από την άποψη αυτή, ο Sun Youwen, ανώτερος διευθυντής του Corporate Information Office της TSMC, δήλωσε ότι η TSMC δεν σχολίασε τις υποθέσεις πελατών, αλλά τόνισε ότι η TSMC δεν σχεδιάζει να παράγει περαιτέρω προηγμένες μάρκες. Η έκθεση Nikkei ανέφερε την Huawei λέγοντας ότι δεν σχολίασε το ανώτερο δρομολόγιο της εταιρείας σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ως το μεγαλύτερο χυτήριο στον κόσμο, η TSMC έχει επιβεβαιώσει ότι το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ έχει επικοινωνήσει με τους πελάτες της TSMC για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της στρατιωτικής τροφοδοσίας τσιπ. Ελπίζει ότι η TSMC θα πάει στις ΗΠΑ για να παράγει μάρκες, και η TSMC αξιολογεί κυρίως ζητήματα κόστους.

Το γεγονός ότι η Huawei μετακυλίεται τώρα, εκτός από την εμφάνιση της σπουδαιότητας της TSMC στον εμπορικό πόλεμο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, επιβεβαιώνει επίσης ότι ο ιδρυτής Zhang Zhongmou δήλωσε στους Αγώνες νωρίτερα αυτό το μήνα: "Όταν ο κόσμος δεν είναι ήσυχος, το TSMC ένας γεωστρατηγός. " .

Επί του παρόντος, η TSMC έχει Σαγκάη Songjiang 8 吋 Factory και Nanjing 12 吋 Factory στην ηπειρωτική χώρα. Μεταξύ αυτών, η μονάδα Nanjing επεκτείνει την παραγωγή ανάλογα με την πρόοδο. Ο πρόεδρος Liu Deyin δήλωσε πρόσφατα ότι οι τοπικοί κατασκευαστές στο πρώιμο στάδιο του κινεζικού εμπορικού πολέμου πήραν μια στάση αναμονής. Ως αποτέλεσμα, το εργοστάσιο βρισκόταν σε κατάσταση απώλειας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Οι τρέχουσες εμπορικές διαφορές έχουν επιβραδυνθεί και το εργοστάσιο Nanjing είναι αρκετά πλήρες.

Εννοείται ότι το εργοστάσιο Nanjing έχει σήμερα μια μηνιαία χωρητικότητα 10.000 τεμαχίων. Αναμένεται να αυξηθούν 5.000 τεμάχια κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους και άλλα 5.000 κομμάτια το επόμενο έτος. Ο πρώτος στόχος της πρώτης φάσης θα είναι 20.000 τεμάχια ανά μήνα. Ο Liu Deyin τόνισε ότι όλα θα επεκταθούν σύμφωνα με την αρχική ταχύτητα.