Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η αναστολή παραγωγής της Renesas ενδέχεται να επηρεάσει τη βιομηχανία ημιαγωγών της Ταϊβάν

Η αναστολή παραγωγής της Renesas ενδέχεται να επηρεάσει τη βιομηχανία ημιαγωγών της Ταϊβάν


  Ο Nikkei ανέφερε ότι η Ιαπωνική γιγαντιαία ημιαγωγός Renesas σχεδιάζει να αναστείλει προσωρινά 13 από τα 14 εργοστάσια της και την παραγωγή το 2019 αναμένεται να μειωθεί κατά περισσότερο από 10% σε σύγκριση με το 2018. Η σχετική προσφορά της Ταϊβάν οι αλυσίδες, η TSMC, η ASE και η KYEC, υποφέρουν.

Η Renesas είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής ημιαγωγών ημιαγωγών στον κόσμο. Σύμφωνα με την ανάλυση της αγοράς, η Renesas υπήρξε σημαντικός συνεργάτης της TSMC εδώ και πολύ καιρό. Είναι οι δέκα πρώτοι πελάτες και η αγορά. Ο Renesas θα αυξήσει τις παραγγελίες των χυτηρίων μετά τη διακοπή της παραγωγής; Το ποσοστό, εάν επηρεαστεί από τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, οδηγεί σε μείωση των πωλήσεων στην ηπειρωτική Κίνα και φόβοι για μείωση του ποσοστού των Ταϊβάν κατασκευαστών ή των σφραγισμένων δοκιμαστικών εταίρων. αλλά ορισμένοι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι εάν επεκταθεί η υπεργολαβία, η TSMC, η ASE και η KYEC I θα επωφεληθούν από αυτήν.

Ωστόσο, από την Renesas, οι πιο προηγμένοι μικροελεγκτές οχημάτων διεργασίας 28nm παραδόθηκαν στην TSMC. Το τσιπ έχει υιοθετηθεί από πολλά παγκοσμίου φήμης εργοστάσια ανταλλακτικών αυτοκινήτων και αποθήκες όπως η Denso και θα χρησιμοποιηθεί πλήρως από την TSMC το επόμενο έτος. Η παραγωγή, οι προσδοκίες της αγοράς, ο αντίκτυπος της αναστολής της παραγωγής του Renesas στα εργοστάσια της Ταϊβάν είναι βραχυπρόθεσμα.

Σύμφωνα με το Nikkei News, τα έξι εργοστάσια της Renesas στην Ιαπωνία θα κλείσουν για ένα μήνα από τα τέλη Απριλίου και ένα μήνα τον Αύγουστο. Τα τρία εργοστάσια στην Ιαπωνία θα κλείσουν για αρκετές εβδομάδες μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου. τέσσερα υπερπόντια φυτά στην Κίνα και τη Μαλαισία θα κλείσουν επίσης για αρκετές εβδομάδες.

Αυτά τα νέα έφεραν την τιμή της μετοχής της Renesas στην 7η θέση, μειώνοντας το 15% στα 584 γιεν, τη μεγαλύτερη πτώση από το Μάιο του 2013. Περισσότερο από τα μισά έσοδα της Renesas προέρχονται από μάρκες αυτοκινήτων και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Toyota, Nissan.

Η έκθεση επεσήμανε ότι το κλείσιμο του εργοστασίου για περισσότερο από ένα μήνα είναι πολύ σπάνιο σε αυτόν τον κλάδο. Είναι προφανές ότι ο αντίκτυπος της οικονομικής επιβράδυνσης της Κίνας έχει εξαπλωθεί από πολλά μέρη όπως τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα στα μέταλλα. Η Renesas είναι γνωστή για την παραγωγή μικροελεγκτών για αυτοκίνητα, οικιακές συσκευές και εργαλειομηχανές, αλλά η ζήτηση της Κίνας για αυτοκίνητα, κλιματιστικά, μηχανήματα και άλλα προϊόντα έχει μειωθεί πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Η Renesas ελπίζει να μειώσει σημαντικά την ικανότητα να μειώσει τη συνεχιζόμενη άνοδο του αποθέματος των τσιπ και να αυξήσει την αποδοτικότητα της παραγωγής.

Η Renesas δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου το 7ο, λέγοντας ότι πρόσφατα τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι υπήρχε υποψία ότι ο Renesas θα έκλειζε προσωρινά το εργοστάσιο. Αυτές οι αναφορές δεν βασίστηκαν στην ανακοίνωση του Renesas. Η Renesas εξετάζει τη λήψη μέτρων για την προσωρινή αναστολή της παραγωγής με βάση τη μελλοντική ζήτηση, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής της παραγωγής του εργοστασίου του front-end για διάστημα έως δύο μηνών και του τερματισμού του εργοστασίου για αρκετές εβδομάδες. Όλες οι συγκεκριμένες αποφάσεις αναστολής της παραγωγής θα λαμβάνουν υπόψη τις τάσεις της ζήτησης και την παράδοση των πελατών. .

Η ετήσια παραγωγή της Renesas για το 2019 αναμένεται να είναι πάνω από 10% χαμηλότερη από ό, τι το 2018. Οι πωλήσεις της εταιρείας πέρυσι υποχώρησαν 3% στα 757,3 δισ. Γιέν (6,78 δισ. Δολάρια).