Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Qualcomm λέει ότι η Ταϊβάν θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη 5G

Η Qualcomm λέει ότι η Ταϊβάν θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη 5G

  Φέτος, μετά το MWC 2019 και πολλές μάρκες κινητών τηλεφώνων ένωσαν τα χέρια τους για να παρουσιάσουν 5G συνδεδεμένα κινητά τηλέφωνα, ο Πρόεδρος της Qualcomm στην Ταϊβάν, Liu Sitai, προχώρησε στην ανάπτυξη της τρέχουσας δικτύωσης της Qualcomm στην Ταϊβάν, υπογραμμίζοντας ότι παρόλο που η κλίμακα της ενδοχώρας της Ταϊβάν δεν είναι μεγάλη εξακολουθεί να χρησιμοποιείται Η εξαγωγή εφαρμογών τεχνολογίας επικοινωνιών βασίζεται στην παγκόσμια αγορά. Ταυτόχρονα, αναμένεται να εισέλθει στην εποχή του δικτύου 5G. Η Qualcomm συνεργάζεται επίσης με εταίρους της Ταϊβάν για την προώθηση διαφόρων εφαρμογών δικτύωσης 5G, συμπεριλαμβανομένης της αυτοματοποίησης, της έξυπνης πόλης και της AIOT. Η ανάπτυξη του τομέα μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερα οφέλη για την ανάπτυξη.

Liu Sitai, Πρόεδρος της Qualcomm Ταϊβάν

Όσον αφορά την Liu Sitai, υπάρχει ήδη στενή συνεργασία με τους φορείς τηλεπικοινωνιών της Ταϊβάν και τους κατασκευαστές τερματικών συσκευών και δοκιμάζεται εντατικά για δίκτυα 5G τα οποία αναμένεται να διατεθούν στο εμπόριο στην αγορά της Ταϊβάν το 2020, εκτός από σταθμούς βάσης και άλλες υποδομές. Η συσκευή τίθεται σε συνεργασία σε δοκιμές μεγάλης κλίμακας και αποσκοπεί επίσης στη δοκιμή συμβατότητας συστημάτων για μελλοντικές επικείμενες συσκευές τερματικών και πρωτότυπων συσκευών (για παράδειγμα, η Sony Mobile αποκάλυψε ότι συνεργάζεται στενά με τηλεπικοινωνιακούς φορείς) και αναμένεται να ανοίξει το δίκτυο 5G στην Ταϊβάν στο μέλλον. Μετά την υπηρεσία, η υπηρεσία δικτύου 5G μπορεί να τεθεί σε λειτουργία ομαλά.

Ταυτόχρονα, δεδομένου του ρόλου της Ταϊβάν στο μέλλον της τεχνολογίας δικτύων 5G, ο Liu Sitai πιστεύει ότι από το παρελθόν η Ταϊβάν ανέκαθεν διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στη βιομηχανία ημιαγωγών στην παγκόσμια αγορά και η μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου 5G οι εφαρμογές θα γίνουν επίσης σημαντική αλυσίδα εφοδιασμού τεχνολογίας. Αν και σε σύγκριση με τη γειτονική Νότια Κορέα, την Ιαπωνία ή την Αυστραλία και την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ταϊβάν δεν έχει μεγάλο ποσοστό οικονομικής κλίμακας, αλλά έχει υψηλό βαθμό τεχνικών δυνατοτήτων, ώστε να μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό προμηθευτή τεχνολογίας στο οικοσύστημα της αγοράς δικτύου 5G, και μέσω της τεχνολογίας εξάγει τις κινήσεις πίσω από τις κρυφές ευκαιρίες κέρδους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη ανάπτυξης υπηρεσιών δικτύου 5G στην Ταϊβάν. Ο Liu Sitai παίρνει την Ινδονησία ως παράδειγμα στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στο παρελθόν, αυτές οι αγορές έχουν εξελιχθεί σε δίκτυα 4G και έχουν προωθηθεί και αναπτυχθεί από τη διάδοση των δικτύων υψηλής ταχύτητας. Θα προσφέρει επίσης μεγαλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω εφαρμογών δικτύου 5G.

Παρόλο που η αγορά πιστεύει ότι οι υπηρεσίες δικτύου 4G είναι επαρκείς, η Liu Sitai πιστεύει ότι το επίπεδο εφαρμογής της τεχνολογίας δικτύου 5G δεν περιορίζεται σε χαρακτηριστικά όπως το υψηλό εύρος ζώνης και η χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως η δυνατότητα επεξεργασίας και κρυπτογράφησης, άρχισε. Μεγάλες εταιρείες (όπως η Audi) άρχισαν να αναπτύσσουν αρχιτεκτονική intranet επιχείρησης μέσω της τεχνολογίας δικτύων 5G και έχουν υψηλότερη ασφάλεια και χαρακτηριστικά υψηλής ταχύτητας μετάδοσης μέσω του δικτύου 5G, το οποίο χρησιμεύει ως αγωγός για την εσωτερική μετάδοση ψηφιακού περιεχομένου και την ασύρματη μετάδοση. Η μορφή επιτρέπει τη σύνδεση των διαφόρων συσκευών εντός της επιχείρησης, αυξάνοντας έτσι την ευελιξία της εσωτερικής λειτουργίας της επιχείρησης.

Σε απάντηση στην ανάπτυξη της τεχνολογίας δικτύου 5G στο μέλλον, ο Liu Sitai εξήγησε επίσης ότι οι εργαστηριακοί πόροι που δημιουργήθηκαν στην Ταϊβάν πρόσφατα θα συνεργαστούν με τον παγκόσμιο τρόπο λειτουργίας της Qualcomm για να βοηθήσουν στην επίλυση και βελτίωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες μέσω τεχνικών εμπειρογνωμόνων από διάφορες περιοχές. Ως εκ τούτου, η περιοχή της Ταϊβάν επίσης Θα συμμετέχει επίσης στη μελλοντική ανάπτυξη της τεχνολογίας δικτύου. Αναμένεται ότι η Ταϊβάν θα συμμετάσχει ενεργά στην τεχνολογική ανάπτυξη όταν εισέρχεται στην επόμενη γενιά ανάπτυξης τεχνολογίας δικτύου 6G.