Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Qualcomm εγκαινιάζει την πιο προηγμένη πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 5G παγκοσμίως

Η Qualcomm εγκαινιάζει την πιο προηγμένη πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 5G παγκοσμίως

Στις 4 Δεκεμβρίου 2019, η Qualcomm Technologies, Inc., θυγατρική της Qualcomm, ανακοίνωσε την έναρξη της κινητής πλατφόρμας Qualcomm Snapdragon 865. Συνδυάζοντας την πιο προηγμένη κινητή πλατφόρμα του κόσμου με το πιο προηγμένο σύστημα 5G modem και RF στον κόσμο, αυτή η πλατφόρμα θα προσφέρει ασύγκριτη συνδεσιμότητα και απόδοση για την επόμενη γενιά τερματικών ναυαρχίδων.

Με το κορυφαίο μόντεμ Qualcomm Snapdragon X55 5G και το σύστημα RF, το Snapdragon 865 μπορεί να προσφέρει μέγιστες ταχύτητες μέχρι 7,5 Gbps, οι οποίες όχι μόνο θα υπερβούν τις ταχύτητες που μπορούν να παρέχουν οι περισσότερες ενσύρματες συνδέσεις αλλά και θα μεταμορφώνουν την κινητή εμπειρία. Ο κορυφαίος κινητήρας τεχνητής νοημοσύνης πέμπτης γενιάς της Qualcomm, ο μηχανισμός AI Engine και ο νέος αισθητήρας Hub Qualcomm έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια πιο έξυπνη και εξατομικευμένη εμπειρία από τις προηγούμενες πλατφόρμες. Χάρη στις εξαιρετικά γρήγορες δυνατότητες επεξεργασίας gigapixel που υποστηρίζονται από το ISP Qualcomm Spectra 480 έως 2 gigapixel ανά δευτερόλεπτο, το Snapdragon 865 παρέχει νέα χαρακτηριστικά για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με κινητά τερματικά. Επιπλέον, το νέο Qualcomm Snapdragon Elite Gaming υποστηρίζει μια σειρά από νέες λειτουργίες σχεδιασμένες για εμπειρία στο τέλος του παιχνιδιού και εξαιρετική ρεαλιστική απόδοση γραφικών, επιτρέποντας στους παίκτες να ξεκινήσουν το υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού τυχερών παιχνιδιών στους τερματικούς σταθμούς Snapdragon. Η ισχυρή CPU και GPU παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας για την επόμενη γενιά τερματικών ναυαρχίδας. Η απόδοση της νέας γενιάς CPU Qualcomm Kryo 585 είναι έως 25% και η συνολική απόδοση της νέας μονάδας GPU Qualcomm Adreno ™ 650 είναι 25% υψηλότερη από την πλατφόρμα προηγούμενης γενιάς. Με την υποστήριξη του Snapdragon 865, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τυχερά παιχνίδια, γυρίσματα, πολλαπλές εργασίες και ασύρματη σύνδεση όπως ποτέ άλλοτε.

Ο Alex Katouzian, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της κινητής τηλεφωνίας της Qualcomm Technologies, Inc., δήλωσε: "Η πιο προηγμένη συνδεσιμότητα και τα χαρακτηριστικά του 5G που παρέχει το Snapdragon 865 θέτουν ένα νέο πρότυπο για τα τερματικά κινητής τηλεφωνίας. της ηγεσίας και της καινοτομίας στις ασύρματες επικοινωνίες. "

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Snapdragon 865 περιλαμβάνουν:

• Η πιο εξελιγμένη πλατφόρμα 5G για κινητά στον κόσμο: Το Snapdragon 865 είναι μακράν η πιο εξελιγμένη πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 5G. Το μόντεμ Snapdragon X55 5G και το σύστημα RF είναι η πρώτη διαθέσιμη στο εμπόριο λύση μόντεμ-προς-κεραία 5G παγκοσμίως, σχεδιασμένη να παρέχει σταθερές συνδέσεις εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας που υποστηρίζουν κορυφαίες ταχύτητες μέχρι 7,5 Gbp. Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα μόντεμ και RF υποστηρίζει πολλές προηγμένες τεχνολογίες, όπως Qualcomm 5G PowerSave, τεχνολογία Qualcomm Smart Transmit, Qualcomm Broadband Tracking Technology και Qualcomm Signal Boost για υποστήριξη της ευρύτερης κάλυψης του δικτύου, ταχύτερη μετάδοση δεδομένων και διάρκεια ζωής της μπαταρίας ολόκληρης της ημέρας. Η παγκόσμια λύση 5G υποστηρίζει όλες τις βασικές περιοχές και τις μεγάλες ζώνες συχνοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των κυμάτων των χιλιοστών και των ζωνών TDD και FDD κάτω των 6 GHz. Επιπλέον, υποστηρίζει μη ανεξάρτητους (NSA) και ανεξάρτητους (SA) τρόπους δικτύωσης, δυναμικό κοινόχρηστο φάσμα (DSS), παγκόσμια περιαγωγή 5G και υποστηρίζει πολλαπλές κάρτες SIM. Πέρα από τη συνδεσιμότητα 5G, το Snapdragon 865 επαναπροσδιορίζει την απόδοση Wi-Fi 6 και την εμπειρία ήχου Bluetooth με το υποσύστημα υποβοήθησης συνδεσιμότητας Qualcomm FastConnect 6800. Ένας μεγάλος αριθμός καινοτομιών Wi-Fi 6 μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να επωφεληθούν πλήρως από την υψηλή ταχύτητα (σχεδόν 1.8Gbps) και τη χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, ακόμη και σε περιβάλλον δικτύου με συμφόρηση, με πολλούς τερματικούς σταθμούς που ανταγωνίζονται για πόρους δικτύου. Το FastConnect 6800 είναι επίσης ένα από τα πρώτα προϊόντα για να αποκτήσετε πιστοποίηση Wi-Fi Alliance Wi-Fi CERTIFIED 6. Εκτός από την υποστήριξη για το aptX Adaptive και το Qualcomm TrueWireless Stereo Plus, το νέο Qualcomm aptX Voice που εισήχθη από το Snapdragon 865 καθιστά την πρώτη κινητή πλατφόρμα που υποστηρίζει ασύρματα Bluetooth Super Wide Band (SWB-Super Wide Band). το επίπεδο καθαρού ήχου παρέχει επίσης χαμηλότερη καθυστέρηση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υψηλότερη σταθερότητα σύνδεσης για ασύρματα ακουστικά και ακουστικά.

• Qualcomm AI Engine της πέμπτης γενιάς: Η εξαιρετική απόδοση που υποστηρίζεται από τη νέα Qualcomm AI Engine πέμπτης γενιάς και το νέο πακέτο εργαλείων λογισμικού AI θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το πιο πρόσφατο επίπεδο λήψεων, εμπειριών ήχου και παιχνιδιών. Η AI Engine πέμπτης γενιάς μπορεί να επιτύχει έως 15 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο (15 TOPS), ενώ η απόδοση του AI είναι διπλάσια από την πλατφόρμα προηγούμενης γενιάς. Ο πρόσφατα αναβαθμισμένος επιταχυντής τάσης Qualcomm Hexagon ™ είναι ο πυρήνας της Qualcomm AI Engine. Η απόδοσή του είναι 4 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του επιταχυντή τάσης προηγούμενης γενιάς, ενώ η ενεργειακή απόδοση 2 βελτιώνεται κατά 35%. Μπορεί να παρέχει υποστήριξη για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε AI, δηλαδή το κινητό τηλέφωνο μπορεί να μεταφράσει τη φωνή του χρήστη σε κείμενο και φωνή ξένων γλωσσών σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από την Qualcomm AI Engine, ο νέος Hub αισθητήρας Qualcomm επιτρέπει στο τερματικό να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον περιβάλλον με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η φωνητική ανίχνευση υψηλής ακρίβειας διασφαλίζει ότι ο αγαπημένος φωνητικός βοηθός μπορεί να δεχτεί με σαφήνεια και ακρίβεια τις οδηγίες χρήστη και οι ενισχυμένοι πάντα αισθητήρες και η έξυπνη αναγνώριση φωνής ενισχύουν περαιτέρω την ευαισθητοποίηση της κατάστασης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Εκτός από αυτό, έχουν αναβαθμιστεί επίσης τα εργαλεία Qualcomm® Neural Processing SDK, Hexagon NN Direct και Qualcomm® AI Model Enhancer, για να υποστηρίξουν τους προγραμματιστές να δημιουργούν πιο γρήγορες και έξυπνες εφαρμογές με εξαιρετικά υψηλό βαθμό ελευθερίας και ευελιξίας.

• ISP υψηλής ταχύτητας σε δισεκατομμύρια pixel: Ο ISP του Snapdragon 865 έχει εκπληκτική ταχύτητα επεξεργασίας έως και 2 δισεκατομμύρια pixel ανά δευτερόλεπτο και υποστηρίζει νέες δυνατότητες λήψης και λειτουργίες. Οι χρήστες μπορούν να βγάζουν βίντεο 4K HDR με 1 δισεκατομμύριο χρώματα, 8K βίντεο ή να καταγράφουν φωτογραφίες έως και 200 ​​εκατομμύρια pixel. Με τη δυνατότητα λήψης βίντεο με αργή κίνηση υψηλής ευκρίνειας 960 fps, οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν πλήρως από την ταχύτητα επεξεργασίας gigapixel για να τραβήξουν βίντεο αργής κίνησης, καταγράφοντας κάθε λεπτομέρεια του χιλιοστού του δευτερολέπτου. Ταυτόχρονα, το Snapdragon 865 είναι το πρώτο που εφαρμόζει τα χαρακτηριστικά λήψης βίντεο Dolby Vision σε μια κινητή πλατφόρμα και υποστηρίζει τη δημιουργία υπέροχων βίντεο HDR που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλες οθόνες. Όχι μόνο αυτό, με την κοινή υποστήριξη ενός ISP υψηλής ταχύτητας δισεκατομμυριούχων και της πέμπτης γενιάς Qualcomm AI Engine, το τερματικό μπορεί να αναγνωρίσει γρήγορα και με έξυπνο τρόπο τα φόντα, τα πορτραίτα και τα αντικείμενα, ώστε να λάβει πραγματικά προσαρμοσμένες φωτογραφίες σύμφωνα με διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης.

• Εμπειρία παιχνιδιού στο τέλος του παιχνιδιού: Με τη μέγιστη ποιότητα γραφικών που υποστηρίζεται από τη νέα γενιά του Snapdragon Elite Gaming, το Snapdragon 865 ανοίγει για πρώτη φορά νέα χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου σε κινητά τερματικά και θα προσφέρει μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Το Snapdragon 865 είναι η πρώτη φορητή πλατφόρμα που υποστηρίζει την προβολή του Desktop Forward Rendering στην πλατφόρμα Android. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζει τους προγραμματιστές παιχνιδιών για να εισαγάγουν πηγές φωτός στο τέλος του παιχνιδιού και μετα-επεξεργασία για να δημιουργήσουν ένα νέο επίπεδο ρεαλιστικής εμπειρίας κινητών παιχνιδιών. . Επιπλέον, αφού οι κατασκευαστές OEM προσφέρουν ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης GPU Adreno, το Snapdragon 865 υποστηρίζει τους χρήστες να μεταφορτώνουν τα προγράμματα οδήγησης απευθείας από το κατάστημα εφαρμογών για πρώτη φορά σε κινητά τερματικά. Για τους παίκτες, μπορούν να ελέγξουν τις ενημερώσεις του προγράμματος οδήγησης γραφικών και τις ρυθμίσεις GPU για να επιτρέψουν παιχνίδια επικεφαλής. Το Snapdragon 865 υποστηρίζει για πρώτη φορά το ρυθμό ανανέωσης οθόνης 144 Hz σε κινητά τερματικά, παρέχοντας υψηλότερη ποιότητα απεικόνισης και οπτική πιστότητα για παιχνίδια HDR για κινητά. Το παιχνίδι Color Plus χρησιμοποιεί περισσότερες λεπτομέρειες και υψηλότερα χρώματα Ο κορεσμός και η τοπική χαρτογράφηση τόνων έχουν βελτιωμένη ποιότητα παιχνιδιού. Προς το παρόν, το Snapdragon Game Performance Engine υποστηρίζει τη βελτιστοποίηση του χιλιοστού του δευτερολέπτου. Η προσαρμοστική και προβλέψιμη ρύθμισή του σε πραγματικό χρόνο μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη σταθερής και σταθερής εμπειρίας παιχνιδιών υψηλής απόδοσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η νέα GPU Adreno 650 υποστηρίζει νέες δυνατότητες ενσωμάτωσης υλικού, όπως το Adreno HDR Fast Blend. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βελτιστοποιήσει έως και δύο φορές σε μερικές λειτουργίες, βελτιστοποιώντας σε μεγάλο βαθμό σκηνές παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται συνήθως σε σύνθετα συστήματα σωματιδίων και απόδοση. Βελτίωση απόδοσης.

Οι τερματικοί σταθμοί Snapdragon 865 αναμένεται να είναι διαθέσιμοι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020