Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Qualcomm παρουσιάζει επεξεργαστή SoC 7nm Process 5G, Lu Weibing: Red Star Rice

Η Qualcomm παρουσιάζει επεξεργαστή SoC 7nm Process 5G, Lu Weibing: Red Star Rice

Στο IFA 2019, η Qualcomm ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός επεξεργαστή SoC 5G της σειράς 7 με τεχνολογία επεξεργασίας 7nm, η οποία θα είναι η πρώτη εγγενής ενσωματωμένη κινητή πλατφόρμα 5G της βασικής ζώνης Qualcomm, διαθέσιμη στο Q4.

Η Qualcomm δήλωσε ότι η κινητή πλατφόρμα Snapdragon 7 Series 5G θα είναι ένα σύστημα SoC ενσωματωμένο με λειτουργίες 5G, υποστηρίζοντας όλες τις μεγάλες περιοχές και τις ζώνες συχνοτήτων. Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη κινητή πλατφόρμα 5G που ανακοίνωσε η Qualcomm τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η οποία βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Δείγμα στον πελάτη.

12 κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων και εμπορικά σήματα όπως OPPO, Realme, Redmi, vivo, Motorola, HMD Global, η LG Electronics θα αναπτύξει την ενσωματωμένη πλατφόρμα Snapdragon 7 Series 5G σε μελλοντικά κινητά τηλέφωνα 5G και θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο. Εμπορικά διαθέσιμο.

Μετά την κυκλοφορία του Qualcomm από τον επεξεργαστή SoC 5G της σειράς 7, ο Lu Weibing, ο πρόεδρος της Redmi, μόλις δήλωσε στο Weibo, Redmi Global __, σε συνδυασμό με τη δήλωση του Redmi Guanwei, ο Lu Weibing προτείνει έντονα ότι η Redmi Mobile θα ξεκινήσει Qualcomm 7 Series 5G SoC επεξεργαστή.

Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο πρώτος επεξεργαστής Qualcomm 7 Series 5G είναι κάτι περισσότερο από μια οικογένεια κόκκινου ρυζιού. Ο αντιπρόεδρος του OPPO Shen Yiren προτείνει επίσης ότι θα ξεκινήσει τον επεξεργαστή SoC της Qualcomm 5G SoC.