Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Qualcomm: Πιστεύω ότι η 5G μπορεί να αντισταθμίσει τον αντίκτυπο της πτώσης της ζήτησης στην αγορά τ

Qualcomm: Πιστεύω ότι η 5G μπορεί να αντισταθμίσει τον αντίκτυπο της πτώσης της ζήτησης στην αγορά τ

  Σύμφωνα με την Fortune, η Qualcomm δημοσίευσε προβλέψεις πωλήσεων που συμφωνούν με τις αναλυτικές προσδοκίες, γεγονός που δείχνει ότι η μετάβαση σε δίκτυα 5G συμβάλλει στην αντιστάθμιση των επιπτώσεων της πτώσης της ζήτησης smartphone.


Η εταιρεία με έδρα το Σαν Ντιέγκο δήλωσε σε δήλωσή της την Τετάρτη ότι τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου θα είναι μεταξύ 4,4 δισ. Και 5,2 δισ. Δολαρίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, οι αναλυτές αναμένουν μια μέση τιμή των 4,83 δισ. Δολαρίων. Πριν από την εξαγορά της Qualcomm τα κέρδη της, οι chip makers Intel και Nvidia κυκλοφόρησαν πιο απαισιόδοξες προβλέψεις.

Ο κ. Steve Mollenkopf, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: "Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους στρατηγικούς μας στόχους, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της μετάβασης σε 5G, της προστασίας της καθιερωμένης αξίας της τεχνολογίας και των εφευρέσεών μας και της επέκτασης σε νέες βιομηχανίες και νέες κατηγορίες προϊόντων. "